perjantaina, heinäkuuta 31, 2009

Blogi neljä vee


Heinäkuu on lopuillaan, enkä ole juhlistanut blogini synttäreitä - kappas vaan! Runsaat neljä vuotta olen päiväkirjaani raapustellut enempi ja vähempi mielenkiintoista asiaa. Aktiivisuus on vaihtunut päivittäisestä päivittämisestä hieman harvempaan naputteluun - mielialan ja kiireiden mukaan. Olen yrittänyt ottaa päivittäisten ja ajankohtaisten asioiden lisäksi käsittelyyn kaikkia kiinnostavia aiheita, kuten elokuvia ja ihmissuhdeasioita.

On toki asioita, joista en ole halunnut (vielä) puhua edes blogissa. Ehkä niidenkin asioiden aika tulee joskus, ken tietää? Ainoa asia, joka harmittaa on se, että osa kirjoituksista on jo bittitaivaassa bloggerin pari vuotta sitten tapahtuneen uudistuksen takia. On ilo huomata, että vakituisia (lue: uskollisia) lukijoita on muutama - kiitos teille!

Blogin kirjoittaminen on osin harrastusta (luovaa kirjoittamista) ja osin terapeuttinen tapa käsitellä asioita. Minulla ei nyt kuitenkaan hirveästi ole ystäviä, joiden puoleen kääntyä (siis kotipaikkakunnallani). Onneksi sentään tämä verkkopäiväkirja...

EDIT: vanhin kirjoitus


2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Onnea neljästä vuodesta! Se on pitkä aika!
Ajattelinkin käydä vilkaisemassa ihan ensimmäisiä kirjoituksiasi, mutta niitäkö ei enää ole olemassa?

marko77 kirjoitti...

Vanhin kirjoitus: http://scilicet.blogspot.com/2005/07/tervetuloa.html. :) Kiitos onnitteluista, pitkä aika tosiaan..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More