tiistaina, tammikuuta 06, 2009

Viisaat miehet

Juhlat on juhlittu ja arki on oven takana. Vaikka Nuutin päivä yleisesti ottaen päättää joulunvieton, niin kyllä se Loppiaisen jälkeen on ihan samaa arkea kuin ennen joulua. Tänään en nukkunutkaan pitkään, vaan lähdin viimeistelemään gradulukua (eli harjoitusainetta), jotta saisi sen vihdoinkin kielentarkastukseen. Sain myös tekstiviestin Prinsessalta, joka lupasi vastata lähettämääni sähköpostiin ja jatkaa osaltaan keskustelua siitä, mitä tulevaisuus tuo tullesaan - vai tuoko se mitään. Rupeaa kyllästyttämään tämä jahkaaminen.

Tällä viikolla pitäisi graduluvun lisäksi paneutua kandiin, joka vielä odottaa valmistumistaan. Jotenkin on jäänyt nuo tärkeimmät kirjoitustyöt, mutta kai sitä opiskelijakin saa vapaata pitää. Ja elokuvissakin voisi käydä - katsomassa tuo Once. Eipä Lahdessa paljon muuta katsottavaa pyörikään. Kyllä se nykyään pitäisi elokuvatkin käydä Helsingissä katsomassa.

Loppaisena juhlitaan kolmea viisasta miestä - itämaan tietäjää tahi kuningasta, jotka lahjoivat Jeesus-lasta minkä ehtivät. Sen kunniaksi James Blunttia, olkaa hyvä.



1 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Mulle on vasta nyt selvinnyt, että kolmen kuninkaan päivä on sama kuin loppiainen. :-P

Täällä kaikki ovat syöneet pullamaista kuningaskakkua tänään ja aina joku onnekas on löytänyt kuninkaan pullastaan ja saanut kruunun päähänsä.

Tsemppiä lukemisiin ja kirjoitteluihin! :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More