torstaina, tammikuuta 08, 2009

Puristava kenkä

Piipahdin eilen Helsingissä free-työn johdosta ja halailemassa ihania kaunottaria, hih. Kollegoja on aina mukava nähdä, etenkin kun tässä on pyhien takia ollut hieman taukoa visiitistä Kallioon. Olen jo alkanut katsella vuokra-asuntoja Helsingistä sillä silmällä - jos vaikka sopiva osuisi kohdalleen. Jos nyt sitten koettaisi aloitella elämää Stadissa, kun Mansessa se ei oikein ole koskaan alkanut.

Alan nyt viimein ymmärtää, miksi naiset hakevat mieleisiään kenkiä pitkään ja hartaasti sen seitsemästä liikkeestä. Itse kävin noukkimassa Intersportin alelaarista McKinley-ulkoilukengät ja kun kokoakin löytyi, niin siitä sitten mukaan. Ihan hyvät popot sinänsä, mutta niissä on kaksi vikaa: 1) kengännauhat aukeavat koko ajan (vaikka solmin ne samalla tavalla kuin aikaisimmissakin kengissä) ja 2) vasen kenkä puristaa jonkin verran kävellessä. Voi olla, että tuo puristaminen johtuu nauhojen kireydestä - täytyypi kokeilla eri tekniikoita. Kenkien tulee istua kuin nenä päähän ja jos kengät ovat huonot, niin koko päivä voi mennä pilalle.

Huomenna jälleen ihmissuhdeosuutta, ihan perjantain kunniaksi. Melkein samalla teemalla jatketaan, kuin kappale takaperin. Siis siitä kengästä.


2 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Onneksi kaupasta saa irtokengännauhoja, jos alkuperäiset eivät suostu yhteistyöhön. ;D

marko77 kirjoitti...

Heh, pitäisi varmaa harkita toisenlaisia nauhoja - tai tarralenkkareita! :D

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More