keskiviikkona, tammikuuta 28, 2009

Päiväunia

Kerroin aiemmin ensimmäisestä suomalaisesta vapaaehtoistilasta, jossa saa päivisin ottaa muutaman tunnin napasterit eli päiväunet. Sellainen löytyy kuin löytyykin: Vapaaehtoisvoimin pyörivä Naphouse -niminen tila sijaitsee Turussa. Loikoilu voi olla lyhyt- tai pitkäaikaista ja mikä parasta - päiväuneilu on täysin ilmaista. Tuollainen pitää ehdottomasti saada myös muihin suuriin kaupunkeihin. Päivisin olisi mukava ottaa opiskelun ohessa pienet nokkaunet - pääsisi vähäksi aikaa irti kirjojen ja tietokoneen kahleista. Tilahan sopisi vaikka kirjaston yhteyteen.

Mainitsin aiemmin myös ensi-ihastuksestani, joka otti allekirjoitaneeseen yhteyttä naamakirjassa - siis tämä "tummat silmät ruskea tukka" -kaunotar, joka on työskennellyt myös lentoemäntänä Finnairilla. Alkuviikosta naamakirjaan kohti häneltä viesti, jossa hän kyseli kuulumisia muun muassa opiskelun suhteen. Ihana kuulla hänestä todella pitkästä aikaa, siis sitten ylä-aste- ja lukioaikojen. Olin vuosia salaa toivonut, että hän olisi vielä ns. vapailla markkinoilla, jotta häneen voisi tutustua paremmin. Mutta eihän tuollainen suklaasilmä vapaana voi pysyä - joku onnekas on hänet jo napannut. Elämä on. Harmitaa, ettei ylä-asteaikana voinut häneen tutustua syvällisemmin. Täytyy nyt vastailla hänelle tässä loppuviikosta. Silti, olisi kiva nähdä häntä. Onneksi ei sentään ihan kaukana asustele.

Odotan innolla loppuviikkoa. Perjantaina olisi tarkoitus suunnistaa Tampereelle lounastamaan ja vaihtamaan kuulumisia toimittajakollegan kanssa - pitkästä aikaa. Tarkoitus olisi yrittää nähdä muutamia ihania hallatovereita vuosien varrelta, hih. Lauantaina, jos tähdet ovat kohdallaan, suuntana puolestaan Helsinki. Tiedossa olisi ainakin sulkapalloilua ja jutustelua.

Biisivalintana tänään ruotsalaisen skate punk-yhtyeen Millencolinin "Done is done", joka sopii sekä edelliseen blogimerkintään että osaltaan myös tähän tuoreeseen vuodatukseen. Tutustuin yhtyeeseen ensimmäisen kerran NHL 2009 -pelin yhteydessä (verkkopeli-haasteita otetaan vastaan). Toki peli tarjoaa hienon jääkiekkokokemuksen lisäksi myös muuta loistavaa musiikkia. Niin sitten myöhemmin..

Movement is a sign of life, keep moving forward, life,
There is no going back from here in spite of all your fight.
There's no point in blaming yourself for the wrongs you've done,
The game that is really numb, no need to be on the run.




0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More