torstaina, kesäkuuta 12, 2008

Perjantai-fiilis

Onko muillakin perjantai-fiilis? Itselläni on ja paha sellainen - joka tilanteessa pitää katsoa kalenteria ja tulla siihen tulokseen, että on vasta torstai. Ei sillä, että huomenna olisi jotenkin erityinen päivä - taitaa sisäinen kello hiukka heittää tuon Oulu-retken seurauksena. Punaista Ristiä on ollut koko viikko, kohta silmätkin ristissä järjestellään kesäteatteria osaston jäsenille. No, huomenna Helsinkiin - lukemaan ja olemaan..

Tänään oli kuitenkin ihan ok päivä. Kävin Lahdessa haahuilemassa erään ystäväni kanssa sielläsuntäällä ja oli kiva muutenkin jutella. Tulihan sitä ostoksillakin käytyä. Farkkuja katselin, mutta aivan ei päällepantavaa tullut mukaan - Anne Mattilan ja Nelly Furtadon cd:t erikoishintaan.

Jannen vika, että päässäni soi Janne Tulkki. Sain muutaman kappaleen bussimatkan aikana ja tuota yhtä kappaletta on tullut kuunneltua ahkeraan. Youtubesta en sitä biisiä löytänyt, mutta ihana tämäkin. Tanssisin tätä mielellään, jos joku veisi - itse vietynä menisimme vain ojasta allikkoon.

Vielä ei ole ketään, jolle omistaisin tämän biisin. Täytyy sitten omistaa kaikille kaunottarille, tasapuolisesti..


En tunne jokaista sun mieles polkua, en sielus erämaata.
Sen tiedän todella, en ilman sinua mä täällä mennä saata.
Olen onnellinen siitä, että kanssas olla saan
täällä ja siellä, elämän tiellä.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More