tiistaina, kesäkuuta 10, 2008

Kotona taas

Viikonloppu-reissu Ouluun on takana ja väsynyt matkalainen on jälleen kotimaisemissa. Suomen Punaisen Ristin yleiskokous sujui mukavissa merkeissä ja tärkeisiin päätöksiin on otettu osaa - kuten demokraattisessa yhteiskunnassa kuuluu. Saimme asiantuntevan puheenjohtajan järjestöömme, joka tuntee ainakin talouden monet kiemurat - eikä varapuheenjohtajisto ole sen huonompi. Myös ponsia saimme aikaiseksi tuoreen hallituksen pohdittavaksi. Tästä on hyvä jatkaa kohti Lahtea 2011. Itselläni alkaa kolmen vuoden valtuustoura - liikuttavaa olla luottamuksen arvoinen..

Hauskaakin oli päätöksenteon lomassa - eikä vähiten seuran ansiosta.
Piirin ystävien lisäksi matkaa piristi muun muassa hallatoveri vuosien takaa. Oli mukava kuunnella hänen kuulumisiaan - eli lähinnä perheestä ja työurasta opintojen jälkeen. Ihana ihminen jo opiskeluaikoina.

Lauantai-ilta kului hyvän ruoan ja viihdyttävän musiikin parissa - tanssilattiaa unohtamatta. Vaikken osaa tanssia, niin oli pakko viedä muutama kaunotar lattialle (muun muassa tämä hallatoverini). Pitäisi kyllä mennä jonkinlaiseen tanssikouluun *nolo*. Diskomusiikin soidessa oli sitten helpompaa (tosin su-aamuna lihakset olivat aikalailla kipeinä). Ihanien ystävien kanssa oli pakko lähteä myös jatkoille - Cabarehen Happoradion keikalle. Tosin tuolla ei puhumisesta tullut juuri mitään, hyvä jos kuuli omat ajatuksensa.

Ainoa asia, mikä jäi harmittamaan, oli ajanpuute. Kaupunkiin ei juuri ehtinyt tutustumaan, sääli sinänsä kun kauniista kaupungista on kysymys. Eikä oululaisiinkaan oikein saanut kontaktia. Mutta ehkä sitten seuraavan kerran..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More