perjantaina, kesäkuuta 13, 2008

Perjantai 13. Helsingissä

Terveiset aurinkoisesta Helsingistä! Oli yllättävän lämmin, vaikka merituuli hiukka viilensi oloa. Aika kului suurimmaksi osaksi citypyörällä sotkiessa. Jotenkin naurettavan näköistä, kun metriyhdeksänkymmentä paahtaa menemään tuollaisella pienellä vihreällä citypyörällä. Ja satulakin heilui, kuin heinämies pellolla. Olisikin joku ottanut kuvan minusta sotkemassa sillä!

Tänään vietetään tapaturmapäivää. Itselläni oli toki pyöräilykypärä, kuten aina. Mutta kyllä kypärättömiä viiletti menemään, ihan hirvittää ajatellakin seurauksia kun sattuvat auton kanssa samalle törmäyskurssille. Sattui Helsingissä silti tapaturmia - ratikkojen törmäily ja TEM:n tulipalo. Jälkimmäinen veti paljon väkeä Presidentinlinnan edustalle. Oli toimittajaa, valokuvaajaa, kameramiestä, poliisia, palomiehiä - ja meitä uteliaita. Kesätoimittajia pörräsi joka suunnassa, olisi kyllä tehnyt mieli olla yksi heistä.

Senaatintorilla esittäytyi Pohjois-Karjala, jonne on pitänyt mennä jo kaksi kesää. Heti tuli mieleeni ystäväni, joka tällä hetkellä on kotonaan - Pohjois-Karjalan Nurmeksessa. Ja ikävä, totta kai! Toivottavasti meillä on vielä monenmonta iloista hetkeä Suomen kesässä!

Tänään esiintyy Kylli-täti (Kylie Minogue) Helsingin Harwall Arenalla. Olisin päässyt töihin sinne, mutten ole vielä saanut aikaiseksi sitä jv-korttia - maksaakin peräti 31 euroa. Ensi viikolla se on kai pakko hankkia, muuten se jää. Ihanalta Kylli-tädiltä (voi kun olisi pitänyt mennä katsomaan häntä) Confide in me - omistettu ystävilleni. Ihania olette.

We all get hurt by love
And we all have our cross to bear
But in the name of understanding now
Our problems should be shared

Niinpä



0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More