torstaina, elokuuta 02, 2007

Here´s looking at you, kid!

Eilen katsoin toistamiseen Casablancan. Tuo kuuluu sellaisiin elokuviin, joita katselee miten monta kertaa tahansa - eikä vähiten Ingrid Bergmanin takia. Ehkä tuon elokuvan romanttisuuden ansiosta (onhan tuo romanttinen elokuva?) lähetin Interfloran kautta P-K:n ystävälleni kukkia. Ennen tuota eilistä kukkalähetystä olin ainoastaan yhdelle kaunokaiselle ostanut kukkia. Vaikea tuo ostaminen (kukkien valitseminen) tuntuu olevan, mutta harjoitus tekee mestarin - tässäkin asiassa. Tärkeätä nimittäin on, mitä viestiä haluaa kukillaan antaa..

Illalla suunnistin Asikkalaan, Kanavateatterin kesäteatteriin katsomaan "Muun sulhasmiestä". Loistava näytelmä ja ihana paikka, ei voi muuta sanoa. Paikka oli ääriään myöden täynnä - kesäteattereilla on paikkansa Suomen kesässä ehdottomasti!

Ensi viikolla hellettä - mutta meikäläinen hikoilee rannan sijaan esseen parissa. Kiva.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ah Casablanca. Yksi suosikeistani! Bogart ja Bergman oh.

Mä katsoin eräänä myrsyisenä päivänä täällä landella Clintin uutuudet: "Isiemme liput" ja "Kirjeitä Iwo Jimalta". Arvaa itkinkö?! Joo-o. Kyllä vain. Varsinkin japanilais-näkökulma oli aivan loistava.

Kukilla voi tosiaan viestittää monia asioita. Ja naiset tykkää aina kukista :)

Tänään olen saunonut ja uinut n. puoli päivää..kuin viimeistä päivää siis.

marko77 kirjoitti...

Casablanca sytyttää aina, pitäisi hankkia se dvd:nä. Noita Clintin uusimpia en ole vielä nähnytkään. Pitäisi sinne elokuviinkin vielä mennä, katsomaan ainakin Die Hard ja Simpsonit.

Kiva, että olet saunonut ja uinut! Uimaan pääsee taas keskiviikkona. Tai no, pääsisi vaikka heti muttei yksin rannalla tee mitään.

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More