perjantaina, maaliskuuta 16, 2007

Jospa sittenkin äänestäisit?

Parin viikon etäpätkätyö on nyt puitu ja taas kirjojen kimppuun. Huomenna alkaa viestinnän media-analyysikurssi, onneksi luento kestää ainoastaan viisi tuntia. Viime viikonlopun megaluennot ovat onneksi takana.

Sunnuntaina on jälleen eduskuntavaalit. Hieman huolestuneena olen kuunnellut muutamien kavereideni kommentteja ao. vaaleista: "Ei kiinnosta, en äänestä". Minusta juuri nyt pitäisi äänestää - puolueesta tai henkilöstä viis! Pääasia, että käytämme ääntämme! Kansanvalta ei toteudu, mikäli kaikki "nukkuvat". Ajatelkaapa myös, jos meillä Suomessa ei olisi demokratiaa (vapaita vaaleja): millaisessa diktatuurissa eläisimmekään! Itse aion äänestää ja aion myös käyttää vaalipäivänä aikaani luottamustoimien hoitoon vaalilautakunnan jäsenenä. Siispä, mietintämyssyt päähän ja sunnuntaina uurnille käyttämään kansalaisvelvollisuutta (joka onneksi on vapaaehtoinen velvollisuus).

Veljeni on vielä sairaalassa, jos vaikka huomenna pääsisi pois. Onhan tuo kurjaa maata sairaalassa, kun voisi parantua kotonakin. Toisaalta näin varmistetaan, että paraneminen alkaa mahdollisimman nopeasti.

Viikonlopun Youtube-valinta on Suomessa keskiviikkona vieraillut Shakira (Illegal). Kolumbian tyttö kyllä on, aikamoinen laulajatar.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More