maanantaina, toukokuuta 07, 2007

Closest thing to Crazy

Viimeinkin sain viestinnän analysointi -esseen tehtyä. Myöhässä, mutta kuitenkin. Tuskien taivalta sen tekeminen oli johtuen lähinnä pääaineopintojen samanaikaisuudesta. No, nyt sitten lukemaan loppukuun viestinnän oppihistoria -tenttiin. Ihan kun tässä ei olisi niitä tenttejä jo muutenkin (esimerkiksi huomenna kaksin kappalein Tampereella). Sitä saa, mitä tilaa, eikös..

Fyysisesti on ollut aika rankkaa. Perjantaina oli aika väsynyt olo ja myös lauantaina puhti oli poissa. Katsoin parhaimmaksi hellittää hiukan ja jättää lenkkeilyn/pyöräilyn väliin vähäksi aikaa. Lauantaina piti käydä Helsingissä moikkaamassa maratoonaria, mutta myös hänellä oli yllättäen puhti pois. Ihmekös tuo?! Ehkä sitten torstaina/perjantaina/viimeistään lauantaina, jolloin juostaan tuo HCR. Lupasin näet mennä häntä kannustamaan.


Soitin tänään viiden minuutin pikapuhelun
prinsessalle. Oli mukava kuulla hänen, joskin surullista ääntään. Ei hänellä(kään) hyvin mene, joten ystävien tuki on tärkeintä - jotta jaksaa taituroida ihmissuhteiden ja opiskelun viidakossa. Häntä olisi kyllä kiva nähdä, mutta tiedä häntä - varsinkin kun itselläni nuo viikonloput rupeavat toukokuusta olemaan kiven takana.

Levylautasella tällä kertaa Suomessakin vieraillut Kate Melua (missasin kyllä totaalisesti hänen keikkansa).


1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pidän kovasti Meluan ja Brian Mayn yhteistulkinnasta kappaleesta Too much love will kill you. Muutenkin biisi on äärettömän kaunis.

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More