torstaina, toukokuuta 03, 2007

Takatalvi..

Eilen oli kevään ensimmäinen varsinainen takatalvipäivä (vaikka vappunakin oli todella talvinen ilma). Kylmää ja räntää - ja myöhemmin vettä. Piti oikein kalenterista katsoa, että on todellakin keltainen toukokuu. Kai se kesä sieltä tulee, viimeistään juhannuksena.

Eilen oli myös puhelinpäivä. Aamupäivällä turisin toimittajakollegan kanssa vajaan tunnin. Iltapäivällä puolestaan soitteli Wienistä kotiutunut ystäväni. Oli mukava kuulla molemmista, vaikken juuri puhelimessa puhumisesta perusta. Mieluiten juttelisin ihmisten kanssa henkilökohtaisesti.

No, onneksi lauantaina tapaan Helsingissä maratoonari-ystäväni. Suunnitelmat ovat kylläkin auki. Elokuvissa pitäisi käydä, mutta ehkä mieluiten kai juttelisin. Keskustelimme puhelimessa alustavasti jo yhteisestä maratoonista (joku Amsterdamin maratooni olisi kiva), vaikken todellakaan ole mikään pitkän matkan juoksija. Sprinttimatkoilta on kouluajoilta muutama mitali. Hirvittävältä tuo 42 ja risat kuulostaa, vaikka kunto onkin kohdallaan. Pyörällä ehkä menisi, mutta kävellen.

Viestilaskurin mukaan tämä on 200:s viesti. Tokkopa, sillä pari vuotta on jo bloggailtu. Suuren alustauudistuksen myötä palveluntarjoaja kadotti viestejä bittitaivaaseen, mikä on todella harmillista. Mutta tuskin näistä viesteistä kovinkaan moni päätyy muistelmiin.

Täällä soi Timbalandin Give it to me (feat. N. Furtado & J.Timberlake). Nauttikaa.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More