sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Prinsessa ja Assari Helsingissä

Eilen oli kyllä hauskin ilta moneen aikaan, huh heijaa! Lähdin erään naapurikaupungissa asuvan ystäväni (jota en ollut nähnyt aikoihin) kanssa katsomaan Paholainen pukeutuu Pradaan Tennispalatsiin. No, elokuvan näin toistamiseen siis, mutta mitäpä en kaunokaisten pyynnöstä tekisi..;) Elokuvanautinto oli hyvä, vaikka hieman myöhässä teatteriin saavuimmekin. Syy oli oikeastaan minun, unohdin leffaliput autoon ja allekirjoittaneen piti juosta hakemaan nuo liput.

Elokuvan jälkeen kävimme Tennarin Wayne´s Coffeessa (herrasmiehenä toki tarjosin kaffet ja muffinsit - omena-kanelimuffi on kyllä really to die for!) ja juttelimme niitä näitä - ihmissuhteistakin (liekö elokuvalla vaikutusta, tiedä häntä). Ehkäpä tuon keskustelun pohjalta hän sai lempinimekseen Prinsessa (hän sekä näyttää sieltä ja varmasti joskus jollekin onnelliselle on sitä) ja minusta tuli tietenkin Assari. Oikeastaan assistentin homma voisi (oikeasti siis) olla aika mielenkiintoista - mene ja tiedä.

Hauskinta illassa ehkä oli käynti Satumassa (oli pakko kurkistaa sisään, ihan ok mesta - kai, pitää joskus oikein kokeillakin) ja Ärrällä (sulkeimisaikaan tietenkin). Prinsessa osti sieltä Reginan ja ruotsinkielisen Cosmon - Assarina toki kannoin niitä pitkin ja poikin Helsinkiä. Kävimme hankkimassa huikopalaa Aika Kebabissa (söin kanaa pitaleivällä- suosittelen) ja juttelimme tietysti mukavia. Välillä jutut tosin menivät, kuten koko illalla, hieman levottomiksi. Matkalla takaisin parkkipaikalle ihastelimme muun muassa Fazerin kahvilan komeaa jouluikkunaa (joka ensi viikolla kenties puretaan=syödään).

Automatkalla (Helsinkiin ja takaisin) tunnelma vaihteli vakavasta melko hulvattomaan menoon..:D Menomatkalla vaihdoimme kuulumisia niin opiskelu- kuin siviilirintamallakin. Välillä tosin hyvän biisin sattuessa (kuuntelimme Iskelmäradiota) Prinsessa laulaa lurautti muutaman suosikkisävelmänsä. Tulomatkalla puhuimme jälleen ihmissuhteista (tai niiden puuttesta) sekä tietenkin lauloimme parhaita kotimaisia ja kevyen musiikin klassikoita..:p

Tällainen on pakko ottaa uusiksi ja ainakin lupasimme niin..;) Kertakaikkiaan ihana ihminen ja hyvä ystäväkin.. Seuraavan kerran allekirjoittanut elokuviin torstaina - Superpäivänä tietenkin. Kaikkien, ainakin naisten, kehuma Bond olisi kyllä nähtävä..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More