sunnuntaina, kesäkuuta 21, 2009

Blogikysely


Olen katsellut ihastuksella muiden blogeja ja todennut, että todella mielenkiintoisia merkintöjä on kirjoitettu. Etenkin ihmissuhteista on kirjoitettu rohkeasti (K-18 merkinnällä tosin). Itseänikin kiinnostaisi hieman uudistaa kirjoitustyyliäni ja muuttaa sitä kenties rohkeampaankin suuntaan. Nyt tämä kirjoittelu tuntuu olevan "mitä tein tänään" - meininkiä - joka kai ei ole päiväkirjankaan tarkoitus.

En tiedä, pitäisikö ihan K-18 -juttuja alkaa takomaan.
Tosiasia kuitenkin on, etten ihan kaikista asioista kerro - siis haaveitani yms. Anonyymiteetin menettämisestä ei liene pelkoa, sillä monet blogini lukijoista (niistä muutamista siis) tunnistavat ao. henkilön - siis tietävät, kuka olen. Ja jos silloin tällöin seksistä kirjoittaa, niin ei se kävijämääriä nosta. Se ei liene tosin tarkoituskaan.

Siis blogikysely on auki - noin kuukauden verran. Mutta jos vastauksia ei rupea tulemaan, niin kaikki halukkaat ovat kai vastailleet. Kaunis kiitos!

PS Jossei tuo blogikysely toimi (kuten nyt), niin laittakaa sähköpostia tai kommentti. Kaikki huomioidaan!


4 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Blogikysely ei ollut tuossa sivupalkissa toiminnassa, joten laitan tänne..

Olen sitä mieltä, että toinen henkilö ei voi sanoa sinulle millaista blogia pidät tai mihin sen suuntaa kehittää. Vain bloginpitäjä itse päättää oman linjansa. Sanoisin, että se asia mihin tuntee intohimoa, pitää blogin elävänä ja mielenkiintoisena.

K18-jutut eivät kiinnosta ainakaan minua. Mutta rehellisyydestä, jonkunlaisesta suoruudesta (kunhan ei liian mustavalkoisesti ilmaise) pidän. Ihmissuhteet ovat kiinnostavia, mutta toisaalta en halua tietää liikaakaan.

Omaa kirjoittamistani rajoittaa se, että monet sukulaiset lukevat blogiani (myös aika vanhat ihmiset eli seitsenkymppinen tätini ym.) eli ne samat ihmiset, joiden kanssa olen tekemisissä muutenkin.. En kehtaisi kohdata heitä jos olisin kirjoittanut jotain K18-materiaalia.

Tietenkin jos haluaa ihan uuden lukijakunnan ja haluaa olla täysin anonyymi, niin voihan perustaa toisen blogin johonkin toiseen kuin Bloggeriin. Eikä ilmoita tässä blogissa, että kirjoittelee toiseenkin blogiin. Silloin voi aloittaa kuin puhtaalta pöydältä. Eikä laita omaa kuvaansa sinne, eikä facebooktietoja ym..

Tässä nyt tuli sellaisia hienoisia ohjeita ja vinkkejä, mutta suoranaisia ehdotuksia en halua antaa.

Katsellaanpa mihin blogimme itse kullakin kehittyvät..

marko77 kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Sooloilija! :) Olen miettinyt tuota uutta blogia toisaalla - siis sellaista anonyymisesti kirjoitettua. Toisaalta taas en halua kirjoittaa itselleni, vaan muillekin. Ja kun kommentoin toisaalla muiden tekstejä, haluan esiintyä omalla nimimerkilläni ja naamataulullani - se on jotenkin rehdimpää ja suorempaa, kuin nimettömänä kommentointi.

Olen yrittänyt lisätä ihmissuhdejuttuja sopivassa suhteessa ja pitää K-18 -jutut minimissä (tosin sellaisia ei ole kerrottavanakaan). Kuviakin saisi olla omasta mielestäni lisää tai sitten joku kuvablogi. Mutta katsotaan, mitä tuleman pitää. Kyllä tämä blogi toimii näinkin (kai), mutta on välillä hyvä kysellä kävijöiden tuntemuksia ja ajatuksia siitä, mistä he haluavat lukea..

Morticia kirjoitti...

Minusta tämä blogi toimii ihan hyvin tällaisena, mutta kuten Sooloilija sanoi, jokainen kirjoittaa just sellaista blogia kun haluaa. :)

marko77 kirjoitti...

Kiitos Krissy! :) Onhan se niin, mutta kuten aina - vertaan itseäni muihin. :p Aina se ei liene tarpeenkaan..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More