maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

Vetämätön olo

Olo on ollut pari viikkoa aika väsynyt. Saatuani kandin pakettiin kypsäreineen päivineen ja tentittyäni muutamat pakolliset kurssit, jotain hävisi samalla. Unet ovat ainakin pidentyneet (en ole ainakaan päivittäin heti aamusta pakertanut, vaan toisinaan nukkunut aamukahdeksaan, toisinaan yhdeksään) ja liikuntakin lisääntynyt - viikonloppuna kroppa sai ehkä kohtuutontakin kyytiä fillarinnoin myötä.

Olen alkanut epäillä syömieni vitamiinilisien tehoa. Kohta 300 tablettia MultiVitaPlussaa on mennyt, enkä ole oikeastaan tuntenut niiden tehoavan. No, myönnettäköön, ettei tuo ruokavalio ole riittävän monipuolinen (esimerkiksi hedelmiä popsin pari kertaa viikossa). Ongelma on ehkä kuitenkin henkisellä puolella. Olen tapani mukaan ottanut muiden murheita kannettavakseni (niinhän ystävät tekevät, eikö?) ja omissakin on selvittämistä. Toivottavasti tämä kone nyt lähtee tästä käyntiin ja suurempi kevätväsymys ei iske, muuten ei hyvä heilu


5 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Valon määrä on lisääntynyt rajusti lyhyessä ajassa! Ja olethan saanut suuren työn päätökseen, sekin aiheuttaa uupumusta!

Anne kirjoitti...

Tietysti tulee notkahdus, kun on jonkun urakan saanut päätökseen.

Minäkin yritän muistaa vitamiinit, kun ruokavalio on vähän niin ja näin.

marko77 kirjoitti...

Onhan tuo valo lisääntynyt ja kesäaikaankin tullut siirryttyä. Pitäisi vaan jostain löytää voimaa tuohon gradukoitoksen, jo nyt aika myöhässä tuo "projekti".

Angela kirjoitti...

Huh, kesäaikaan siirtyminen on ainakin minulle tuskaa. Kestää n. pari viikkoa, että olo tasaantuu. Ihanaa kuitenkin kun illat ovat valoisampia. Töiden jälkeenkin voi mennä vaikka metsöön ratsastelemaan ja lenkille :) Vitamiineja ei tule paljon napsittua, kun olen niin uuno että unohdan kuitenkin ottaa. Voimia ja valoa sulle Marko.

marko77 kirjoitti...

No voi, toivottavasti sinäkin saat kesästä kiinni! :) Helsingissä oli ihanan aurinkoinen ilma, harmi että piti lähteä sieltä "aikaisin". Muistahan vitskut! :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More