keskiviikkona, tammikuuta 14, 2009

Sisällä Stadissa

Kivaa keskiviikkoa ja terveiset Helsingistä! Koko päivä meni pääasiassa Kalliossa - sisätiloissa. Meni hyvä talvipäivä hukkaan, mutta niinhän aina. Lisäksi odotettu leffa- ja luisteluhetki hyvän ystävän seurassa peruuntui hänen työkiireidensä takia. Haikeana katselin, oikeustieteellisestä kirjastosta palatessani, Jääpuiston menoa ja meininkiä. Ehkä sitten ensi viikolla. Mutta onneksi sai kahvitella kollegojen kanssa ja jutustella mukavia - muun muassa avioliitoista. Mutta se on toinen tarina.

Palaan viime merkinnässäni esitettyyn uutiseen - siis suomalainen mies ei puhu edelleenkään, mutta pussaa kylläkin. Yli 3 200 suomalaisnaista vastasi Huoltamo.com:n toteuttamaan mieskyselyyn, jossa selvitettiin, millainen suomalainen mies on kumppanina, parisuhteessa ja sängyssä. Tutkimuksen mukaan suomalaisten naisten mukaan mies arvostaa parisuhteessa luotettavuutta ja läheisyyttä. En tiedä, onko tuloksessa mitään yllättävää. Arvostanhan itsekin kyseisiä ominaisuuksia - vaikken parisuhteessa ole koskaan ollutkaan (enkä siis ole pussaillut).

Mitään yllättävää ei ole siinäkään, että ammateista naiset pitivät miehekkäimpänä palomiestä. Myös rakennusmies ja poliisi päihittivät murskaavasti niin poliitikon kuin pankinjohtajankin. Yllätys, että miehen ulkonäkö ja univormuammatti pesee kaikki muut ominaisuudet. En ole kateellinen, mutta kuitenkin. Olisi mielenkiintoista tietää tutkimustuloksia toiseen suuntaan - eli mitä miehet arvostavat naisissa? Ja mikä ammatti olisi se kaikista naisellisin? Olen kuullut, että erityisesti sairaanhoitajat vetoavat meihin miehiin. Muutamiin hoitajiin tutustuneena voin sanoa, että kyllä kyllä - näin voipi olla (hih!).


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More