maanantaina, marraskuuta 03, 2008

Maanantain ajatuksia

Viikonloppu meni rentouttavissa fiiliksissä, vaikka lauantaina (vielä Pyhäinpäivänä) tuli tehtyä muutama tunti pätkähommia. Lauantaina piti katsoman tuo digiboksin syövereissä maikoileva Pet Semetary, mutta harmikseni jäi katsomati. Pitää katsoman se joku toinen päivä - seuraavaan Pyhäinpäivään tuskin jaksan (malttaa) odottaa. Muutenkin koko Halloween meni aikalailla ohitse, kun en noista jenkkijuhlista paljoa välitä.

Sunnuntaina sain sitten paljonkin järkevää aikaiseksi. Siivosin nimittäin hyllyni, joka on pursunut jos jonkinlaista paperia ja kirjaa. "Ennen" -kuvaa ei ole (enkä kehtaisi sitä näyttääkään), mutta tämä "jälkeen" on jo paljon siistimmän näköinen, eikö? Kaikkia M*A*S*H-kokoelman levyjä en laita tuohon kaappiin pölyttymään (osa pölyttyy siinä samaisessa laatikossa, jossa eräs ystäväni ne lähetti) - niitä on siis jokunen kertynyt (tyyliin: kerää koko sarja). Kuvaan ei mahtunut myöskään toiseksi viimeinen hyllykkö, joka on pyhitetty opiskelupapereille (kansiot sun muut) - hyvä ettei mahtunutkaan, hih! Miltäköhän blogiystävieni hylly mahtaa näyttää? *WINKWINK* Jos haluatte, niin ottakaa toki kuva..

Päässäni liikkuu taas paljon - osin turhaa, osin hyödyllistä. Gradu (ja tulevaisuus muutenkin), ystävät..Osaan asioihin voin tarvittaessa vaikuttaa, osa taas on korkeimman kädessä..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More