keskiviikkona, marraskuuta 12, 2008

K

Minjalta pyysin keskiviikon kunniaksi kauniisti itselleni kirjaimen, kun hänen meeminsä vaikutti mielenkiintoiselta. Homma siis menee näin: Kommentoi tähän postaukseen ja minä annan sinulle kirjaimen. Kirjoita blogiisi 10 sanaa, jotka alkavat kyseisellä kirjaimella ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana sinulle merkitsee ja miksi.

Sain kirjaimen K (eli aakkosten 11. kirjain).

1. Koti. Tärkein paikka maailmassa. Tällä hetkellä asustelen vielä hyyryläisenä kotipaikkakunnallani. Mutta toivoa sopii, että jo ensi vuonna voin tunkea kaikki tavarani (no, ei siis ihan kaikki vaan välttämättömät). Mutta mihin ikinä hattuni laitan, siellä on kotini..

2. Kaipaus. Joskus tulee sellaisia ihmeellisiä (?) kaipuupuuskia. Kaipaan tiettyjä ihmisiä, joita olen tavannut vuosien saatossa. Ja tietty heitä, joita en mahdollisesti ole nähnyt pitkään aikaan, on ikävä. Anne Mattila kiteytti laulussaa kaipauksen hyvin: "Missä nyt oot, minne nyt meet, Sun sydämes seuraa mua ain matkaillain; Auttaa sä voisit, jos luonani oisit, Kaipuuni mun on niin uskomaton.."

3. Kosketus. Liittyy edelliseen ja tärkeä asia sosiaalisessa kanssakäymisessä. Eräs ystäväni opetti minut pari vuotta sitten halaamaan - ja ottamaan vastaan halauksia. Viimeksi eilen lähtöhalasin ystävääni, kun ennen elokuvanäytöstä ei ehditty halailla (itse olen täsmällinen kuin kello). On se kosketus ihmeellinen asia, hih..

4. Kunnallisoikeus. Pääaineeni Tampereen yliopistossa, jonne siis tällä hetkellä väännän gradua - koskien kuntajakoa ja sen mahdollista pakkomuutosta. Mielenkiintoinen oikeudenala, ottaen huomioon nykyisen keskustelun kunnallisesta itsehallinnosta (mm. Sipoo-kysymys).

5. Känni ja kankkunen. En ole koskaan kokenut kumpaakaan. Olen kuullut lukemattomia kännitoilauilu/krapulajuttuja ja niitä myös todistanut. Mutta aikansa kai kaikella?

6. Kirjoittaminen. On kai ainoa asia, jonka osaan kunnolla ja josta olen saanut palkintojakin sekä ansainnut hieman voita leipäni päälle. Nyt on harrasteltu lähinnä asia- ja prosessikirjoittamista, mutta riimittelen toisinaan. Haaveissa olisi muutama julkaisu biisi (tuo sovituspuoli ei oikein ole hallinnassa) ja oma kirja - ehkä k-kirjainten aiheista. Kirjoittamiseen liittyy myös tärkein työkaluni tällä hetkellä, eli kannettava.

7. Koira. Ihania otuksia, kertakaikkiaan! Vaikka kädessä on muutama puremajälki, niin pidän niistä silti - pitää näköjään tietää, mitä tekee. Suosikkirotua ei ole - tai en ainakaan myönnä, hih! Kerrostalo, jossa siis asun, ei ole koiran paikka - oman koiran aika on siis joskus tulevaisuudessa.

8. Kuntoilu. Tällä hetkellä kuntoiluna menee asvalttiviidakossa tallaaminen sekä maastopyöräily. Toivottavasti pääsee pian sulkapalloilemaan. Sinne kuntosalille pitäisi myös mennä, sillä kutsu kävi puolimaratoniin. Pidän kuntoilusta ja koen, että sillä on sekä fyysistä että henkistä kuntoa kehittävä vaikutus.

9. Kesä. Ihanaa aikaa, jos on lämmintä ja poutaista. Pidän toki myös kesäsateesta ja ukkosista. Kesällä saa pukeutua kevyesti ja laittaa lipan sekä aurinkolasit silmille - iltasella myös nakit, jos meno aivan villiksi yltyy. En ole uimarantaihmisiä, mutta uin toki - aurinkoa saan lärviin pääasiassa kuntoilun avulla.

10. Kulta. Muistoni eri ihmisistä ja eri elämänvaiheista ovat pääasiallisesti kultaisia, vaikka aika toisinaan tekeekin niille tepposet. Ja olisihan se kiva, jos joskus olisi sellainen..kimpale..

K-bonus: Musiikkina teeman mukaisesti kirjaimella alkava bändi. Nyt areenalle The Killers - Somebody told me. Ei mitään henkilökohtaista - en ainakaan tunnusta.

Well, somebody told me
you had a boyfriend
who looked like a girlfriend
that I had in February of last year.
It's not confidential, I've got potential
of rushing, of rushing around.




4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En nyt ihan usko tuohon, että kirjoittaminen olisi AINOA asia minkä osaat kunnolla. Aina pitää sen verran luottoa itseensä olla, että on paras ja taitavin ja viisain ja osaa kaiken mitä tarviikin osata. Niin minäkin aina ajattelen itsestäni. :D

Hyvä biisi, btw.

marko77 kirjoitti...

Heh, no melkein ainoa asia jonka osaan..:D Kyllä noita kirjaimella alkavia asioita olisi löytynyt enempi kuin kymmenen. Ja biisihän on mainion tarttuva..:)

Aila kirjoitti...

Tuo laulu... se soi aina meidan kuntosalilla ja joka kerta mietin mita ihmetta ne oikein yrittaa sanoa... siina on jotenkin niin semmoinen mustasukkainen savy... Taidan olla liian vanha naihin "nuorison humputuksiin" ;-)

marko77 kirjoitti...

Joo, no..mustasukkaisuudestahan se tavallaan kertoo..:/

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More