lauantaina, elokuuta 30, 2008

Lentävä aika

Rankka työviikko takana ja vihdoin viikonloppu! On saanut nukkua tuonne yhdeksään viikonpäivien kuuden sijasta. Luksusta! Aika ei ole mennyt työmatkoissa, vaan tyylikkäästi kotisohvalla ja tietokoneen äärellä. Pitäisi lähteä liikkumaan syksyiseen ilmaan. Tänään oli tarkoitus käydä vierailemassa Prisenssan luona. Olisi niin paljon puhuttavaa, vaikka toisinaan tuntuu, ettei puhuttavaa ole. Toimin eilen hänen "assarinaan" hoitaen yliopisto-ilmoittautumisen maksuineen päivineen. Huomenna sitten.

Vanhenemisen tietää näköjään siitä, että aika menee eteenpäin hurjaa vauhtia. Huomasin tänään erään ystäväni FB:n viestin: "x.x. meni naimsiin viisi vuotta sitten". Jo viisi vuotta siitäkin on kulunut!? Muistan tapahtuman siitä, että olin tuolloin, en hänen häissään Hollannissa, vaan ORUP:n matkassa Ruotsissa. Tekstasin Tukholman yöelämästä kysellen morsiamen kuulumisia - hän kertoi olevansa päissään omissa häissään! Hyvä, että myös avioparilla tuntui olevan hauskaa ja hienosti menee nykyäänkin, kun perhe on kasvanut yhdellä lisäkaunottarella..

Ajan kulumisen huomaa myös televisiosarjoista. Vasta eilenhän seurasin silmä kovana Hill Street Blues -sarjaa tai pikemminkin sen ensimmäistä uusintakierrosta. Nyt tuo sarja tulee jo ties kuinka monetta kertaa - tällä kertaa torstaisin FST5-kanavalta. Legendaarinen sarja, joka näytti tietä muun muassa sellaiselle mestariteokselle kuin NYPD Blue.





1 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Vaari sanoi muinoin, että ennen vaihtuivat vuodet ja nyt vuosikymmenet.

Ajan pyörä kiertää koko ajan nopeammin kun vanhenee. Miten pitkä olikaan yksi kouluvuosi syksystä kevääseen lapsena!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More