perjantaina, elokuuta 10, 2007

Tampereellekin takaisin..

Pikaiset terveiset Tampereella! Piti poiketa täällä(kin) hoitamassa muutamia käytännön asioita, kun nuo pääaineopinnot uhkaavat taas alkaa viimeistään ensi kuussa. Kävin moikkaamassa myös erästä ystävääni tuolla Punaisen Ristin Hämeen piirissä - tuntihan siinä jutellessa sujui (piti oikein pahoitella lopuksi, kun vein hänen aikaansa).

Kuuma on täälläkin osassa Suomea (toivoin jo viilentäviä sadekuuroja, mutta mitä vielä). Nyt täällä mikroluokassa on ihanan viileätä! Harmittavasti täältä
pitää kohta poistua tuonne helleilmaan, mutta eiköhän näitä lämpimiä ilmoja jaksa - syksy kun on jo ovella. Mutta kohta ihastelemaan Tampereen kesää ja sitten puoli neljältä viimeistään junaan!

EDIT: Takaisin kotona. Hieman kuvia Mansen reissulta. Onhan tuo kaunis kaupunki, kieltämättä. Niin ja manselaiset kaunottaret kauniita..Tammerkosken kumpeessa oli mukava lepuuttaa jalkoja. Meinasin käydä Pyynikillä, mutta liian kuumaa, liian kuumaa..


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä en edes muista milloin olen viimeksi käynyt Tampereella. Taisi olla n. 10 vuotta sitten! Joskus pitäisi tehdä sellainen temppu, että ajelisi Suomen maata ristiin rastiin :) Suomi on kaunis maa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei vielä. Sinut on haastettu kertomaan...käy kurkkaamassa, mitä :)

marko77 kirjoitti...

Suomi on kaunis, etenkin kesällä! Manseen mars! :) Kiitos haastamisesta, aika vaikea haaste - en kyllä keksi mitään hyvää itsestäni. Mutta yritetään!

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More