tiistaina, heinäkuuta 10, 2007

Lenkkeilyä ja uimista

Tänään olen ottanut hieman rauhallisemmin, ainakin lukemisen suhteen. Eilen aika vierähti oikeustieteellisen kirjallisuuden parissa - huomenna sama juttu. Tarkoitus olisi tällä viikolla aloittaa esseen kirjoittaminen ja saada se valmiiksi ensi viikolla, jolloin pääsee toisen esseen kimppuun. Eikä haittaa, jos helteitä pukkaa - pitää puurtaa nyt kesällä, jotta syksyllä pääsee hieman helpommalla. Mutta tuskin yliopistossa koskaan helpolla pääsee, varsinkin näin loppusuoralla - eikä tutkintorakenteen uudistus helpota asiaa pätkän vertaa. Pyörälenkkeilin myös hieman.

Kävin tänään saunomassa ja peräti kolmesti uimassa. Vesi oli lämmintä ja sauna suorastaan taivaallista (kuvassa uitetut varpaat). Osalle saunojista on sama, onko sauna puu- vai sähkölämmitteinen. Minulle ei ole, puulämmitteinen ilman muuta. Harmittavasti pääsee nauttimaan puulämmitteisen löylyistä aniharvoin. Tuli myös paistettua makkaraa. Oma taiteenlajinsa tuokin.

Ystäväni laittoi Tanskasta jälleen viestiä. Kehui sääoloja ihaniksi, hmm.. Ei kuulemma huvita palata takaisin Suomeen. Toivottavasti palaa, olisi ihana nähdä häntä pitkästä aikaa.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä noissa saunoissa on suuri ero, itse harvemmin pääsee saunaan ylipäätään mutta nytkin kesällä Suomessa eron kyllä todella huomasi! Sähkösauna on jotenkin kuivempi. Ja siellä ei tulisi mieleen esim. saunavihtaa huiskia... :)

Uinti on jäänyt vielä tältä kesältä... kylmät ilmat sattuneet aina kun muuten tilaisuus olisi ollut.

marko77 kirjoitti...

Toivottavasti pääset uimaan (rohkeasti vaan, vesi on parikymppistä ilman lämpötilasta riippumatta) ja kunnon saunaan! :) Itselläni tulee ikävä ulkomaan matkoilla aina saunaa - kyllähän sinne kerran viikkoon olisi päästävä.

Anonyymi kirjoitti...

Parhaat löylyt tulee ehdottomasti puulämmitteiseesä saunassa, mutta parhaista parhain on kuitenkin savusauna! Ah sitä löylyn lempeyttä :) Voimia lukemiseen. Se on rankkaa tuo opiskelijan(kin) elämä!

marko77 kirjoitti...

Savusaunassa en ole käynyt aikoihin, täytyypi joskus taas kokeilla. Rankkaa on, tänään tuli taas viiden tunnin sessio tehtyä.

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More