tiistaina, toukokuuta 29, 2007

Spring break

Viime päivinä ilmat ovat suosineet ulkoilua. Olen lähinnä kävellyt ja pyöräillyt sekä nauttinut noin muuten ihanasta auringosta. Tänään olisin halunnut olla Helsingissä makoilemassa jossain kalliolla tai Hietsulla, sen verran hikiset oltavat ovat lämpötilat olleet Salpausselän tuolla puolen. Mutta toivottavasti torstaina sää on ainakin poutainen, pitäisi mennä taas ystäväni kanssa matsaamaan koriskentälle - ja syömään jäätelöä.

Ensi viikolla pitäisi palata tentti- ja esseekirjojen pariin sekä viritellä tuota gradua. Huomenna kalenterin täyttää - tosin vasta iltapäivästä, Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin hallituksen kokous. Allekirjoittanut valittiin haastavaan luottamustehtävään peräti kahdeksi vuodeksi. Onneksi on kyyti Tampereelle, ei tarvitse linja-autossa neljää tuntia istuskella.

Sunnuntaina olisi taannoin kuolleen enoni hautajaiset. Meidän perheestämme lähtee kolmihenkinen delegaatio Keski-Suomeen, joten meikäläinen jää kotiin - jo tilanpuutteen takia. Täytyy kai käydä muistelemassa enoa joku päivä muualle haudattujen muistomerkillä.

Ihana Kylie Minogue täytti muutama päivä sitten vuosia. Onnea vaan! Kuinka osuvia ovat hänen kappaleensa?!
We all get hurt by love, and we all have our cross to bear
But in the name of understanding now
Our problems should be shared
Confide in me, confide in me


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More