torstaina, huhtikuuta 12, 2007

Toipuu hiljalleen talvesta maa..

Taas muutama rivi pienen tauon jälkeen. Pääsiäinen sujui hieman lepäillen, tosin hieman esseetä tehden. Ensi viikon alussa olisi deadline, mutta pakko hieman venyttää sitä. Tänään tuli taas pieni paniikki pääaineopinnoista, pientä "taisteluväsymystä" kai. Muutama tentti kun menisi ensi kuussa läpi, niin olisi hieman valoisempaa tunnelin päässä - tai sitten ei. Lisäksi graduaihe tulee muuttumaan ja ohjaajan juttusilla pitäisi käydä. Onneksi harjoittelu on sitten jo opintorekisterissäkin ja muutama muu tärkeä opintoviikko. Toivottavasti ootista on apua tulevien opintojen suunnittelussa, joiden toteutus kai riippuu allekirjoittaneesta..

Veli pääsi vihdoin sairaalasta kotiin ja heti esittelemässä leikkausvekkiään! No, parempi tervehtyä kotona kuin maata sairaalassa - kotihoito on sitä parasta hoitoa! Toivottavasti labrasta tulee hänelle hyviä uutisia..

Kesää kohti mennään. Viikonloppuna hätistellään jo +20C:n lämpötiloja, täytyy luopua taas toppahousuista/-takista ja kaivaa kevyempää vaatetta. Tänään oli nimittäin aika lämpimät oltavat, vaikka tuuli hieman viilensikin ilmaa. Kävin pyörälenkillä ihmettelemässä jäiden lähtemistä - tai pikemminkin niiden puutetta. Järvi oli ihan avoin ja laineet lipattelivat lintujen kastautuessa vielä niin kovin viileään rantaveteen.

Yössä yksinäisen vaeltajan kulkevan näin,
näytti kaipaavan hän kuuntelijaa -

lehmuksissa leikki tuuli,

toipui hiljalleen talvesta maa..
(A.Mattila/Ensi yönä)


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More