perjantaina, huhtikuuta 06, 2007

Akkujen lataamista

Hektisen viikon jälkeen on ollut antoisaa viettää yksi kiireetön päivä, näin arkipyhänä. Katselin Selviytyjiä (ensimmäiset kaksi jaksoa Guatemala-seikkailusta), jotka kaivoin digiboksin syövereistä ja heitin puolen tunnin pyörälenkin. Tuli tosin hieman luettua tenttiin ja tehtyä hieman esseetäkin, jonka viimeistä palautuspäivää yritän siirtää. Tiedossa on nimittäin Tampereen tenttejä ihan riittävästi eikä tuo tiistainen mennyt niin hyvin kuin ehkä odotin. Mutta sellaista tämä opiskelu aina on - pieniä onnistumisia ja suuria pettymyksiä.

Veli on jälleen sairaalassa, hänet leikattiin tiistaina. Porukat ovat käyneet häntä katsomassa ja vieneet samalla hieman luettavaa. Onneton kuulemma, mutta hyvinvoiva. Eiköhän hän kohta pääse kotiin toipumaan.

Olen tänään miettinyt mahdollista Euroopan-matkaani, jonka toteuttaisin elo-syyskuussa. Tarkoituksena on ainakin käydä muutamia tuttuja moikkaamassa ja katsastaa ennestään tuntemattomat maat (joita Euroopassa riittää). Täytyy nyt vielä muutama hetki miettiä asiaa oikein syvällisesti, ennenkuin lopullisesti päätän asiasta: matkakassan kerääminen kun ei käy ihan hetkessä ja hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Tähtitaivaalla loistavan Venus-planeetan kunniaksi Vincent (Starry, starry night).


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More