perjantaina, maaliskuuta 02, 2007

Rankka viikko

Pitkästä aikaa muutama rivi. Toki sanottavaa olisi ollut paljonkin, mutta olen pitänyt kaiken sisälläni - ja pidän yhä. Kulunut viikko on ollut etenkin henkisesti vuoden raskainta aikaa. Ensimmäistä kertaa hymyilinkin (tosin itsekseni) vasta eilen photoshopatessani Geneve (eli Sveitsin matka) -kuvia - miten jotkut ihmiset voivat ollakaan niin ihania, että heidän seurassaan viihtyy ja viihtyy?

Opiskelurintamalla on jonkin verran edistytty. Sain harjoitteluraporttini valmiiksi ja lähetettyä eteenpäin sekä muutaman tenttipäivän merkittyä kalenteriin. Avasin myös GRaduttaja-blogin, joka toimii eräänlaisena tutkimusblogina.

Niin ja terveiset Helsingistä. Kävin kesätyöhaastattelussa, joka meni miten meni. Vanhan kliseen mukaan on puoli voittoa edes päästä haastatteluun. Palkka ei päätä huimaisi, mutta työkokemuksena paikka olisi mitä mainioin. Olen jo saanut muutamia "ei kiitos tällä kertaa" - vastauksia, joten osaan odottaa kieltävää vastausta. Tahtoisin niin mielelläni tehdäkin eurojen eteen jotain, enkä vaan käydä sossun luukulla kerjäämässä armopaloja.

Mutta Didon sanoin:
But if my life is for rent and I don't lean to buy
Well I deserve nothing more than I get
cos nothing I have is truly mine


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea sullekin syntymäpäiviesi johdosta! Itselläkin on tuo sama, että ystävät ovat hajaantuneet ympäri Etelä-Suomea eikä niitä millään saa luokseni samanaikaisesti.

Sipriina kirjoitti...

No voi, voi Marko, kuulostapa sina alakuloiselta. :-( Ja sitten viela mies-rassu pidat ne tunteet sisallasi. Mie olen just toistapain... jos on huono olo, niin pidan siita suurta metelia niin etta toisetkin sen tietavat!! Menehan katsomaan blogiani... 17/2 paivattya... Huh! Naet etta suomenkielen kirosanat ovat viela hyvin tallessa. :-D

Kevat on tulossa ja aurinko. Ja kun on valoa niin elamakin tuntuu paremmalta. Hang in there partner!

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More