tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Kaksi Prinsessaa

Eilen oli kohtalaisen mukava päivä - maanantaiksi. Tapasin eilen sattumalta kirjastossa ollessani (kyllä, siellä täytyy näköjään viettää aikaa enemmän kuin tähän asti) Prada-prinsessan ja pakkohan häntä oli kahville pyytää. Menimme paikalliseen Robertsiin kuumalle juotavalle (suosittelen Sunshine-kahvia, nami!) ja turisemaan. Sattumalta täällä kahvilassa oli samaan aikaan myös Jaana Pelkonen ja tottahan toki Tiltti- ja Neuroviisu-fanittajana piti pyytää nimmari (marko koolla, ei ceellä - kuten Jaana ehdotti - tai no, mistä sitä tulevaisuudessa tietää). Hänestä oltiin tekemässä lehtijuttua - toivottavasti sitä kuvaa, jossa Jaana nimmarin kirjoittaa ei julkaista missään..;)

No, tämän Prada-kaunokaisen kanssa puhuimme - yllätys yllätys - jälleen kerran elämästä, opiskelusta ystävyydestä ja ihmissuhteista. Sen enempää menemättä keskustelun yksityiskohtiin, niin ei se ole näköjään helppoa muillakaan - jossei allekirjoittaneella. Eihän kukaan ole tätä elämää sinäsä helpoksi väittänytkään. Annoin toki muutamia yleisluonteisia neuvoja (sitä varten ystävät on olemassa), vaikken tiedä asioista sen enempää - ehkäpä vielä vähemmän. Mutta päivän piristävä tapaaminen, ilman muuta. :)

Tänään jatkettiin jutustelua, muttei ehkä niin syvällisemmällä tasolla kuin eilen. Harmi, että alkuvuosi on niin kiireinen, ettei ole mitään mahdollisuuksia ottaa mitään ajan kanssa - sama tuntuu olevan muiden ystävien kanssa. Sellaista se on, ihmisen arki..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More