lauantaina, heinäkuuta 29, 2006

"Kumi laulaa..."

Huomenta! Väsyttää. Täällä päin kuntaa on näköjään nukkuminen kielletty kesäöisin. Bensa on vielä näköjään suhteellisen halpaa, sillä kortteliajo jatkuu kiivaana, kumi laulaa ja moottoripyörät sekä kaikenlaisten teinibemaerit ajavat varmasti ylinopeutta, sen minkä ehtivät. Asian tekee helpoksi sen, että hyvää suoraa täällä riittää. Ja kun tie on öisin melko tyhjä, niin tilaisuus tekee varkaan. Lisäksi humalaiset metelöivät naapuritalon pihassa ja kusevat sinne, minne nyt ikinä kehtaavatkin.

Poliisia, sitä ei näy missään illalla; päivällä koppalakkeja kyllä liikkuu. Partioivat kaikki varmaan yhdessä läjässä Lahden keskustassa. Maaseudun rauhaa mukamas! No, tilanne toivottavasti korjaantuu. Laitoin yhdelle tutulle kyläpoliisille sähköpostia ja otan asian varmasti esille seuraavan kerran, kun tuolla kylillä häntä näen. Ei tätä rumbaa enää kolmatta kuukautta jaksa. Kun pääsisi keskelle korpea karkuun - ihanaan hiljaisuuteen. Mutta ei.


2 kommenttia:

Morticia kirjoitti...

Ota teltta kainaloon, marssi lähimpään metsään (tarpeeksi syvälle) ja pystytä leiri sinne. Ajattele miten tunnelmallista ja samalla ah niin rauhallista. :) Tai osta korvatulpat...

Ei vaan, oikeesti, otan osaa. On kamalaa kun ei ole unirauhaa. Itse tuun ainakin ihan ältsin äryisäksi. Onneksi meillä saa koisia rauahassa.

marko77 kirjoitti...

No niin pitäis...:D Earit päässä on hieman hankala koisia (kokeiltu on armeijassa)..Eiku mä tuun teille nukkuu! ;)

Tämä on jokakesäinen ongelma, joka loppuu vasta silloin, kun jotain todella ikävää tapahtuu..:(

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More