keskiviikkona, heinäkuuta 26, 2006

Kipin kapin kesäteatteriin!


Aurinkoista keskviikkoista iltapäivää! Tuppaa hieman väsyttämään, kun huoltomiehet tuolla naapuritalossa rupesivat ahkeroimaan jo aamuseitsemältä. Voitteko kuvitella? Kesti aikansa, kun sain taas unen päästä kiinni. No, pitää päikkärit koisia jossain vaiheessa - vaikka ruoan jälkeen. Tänään kun televisiostakaan ei tule mitään katsomisen arvoista.

Terveiset Kouvolan kesäteatterista, jossa vierailimme eilen illalla. Kyseessä oli SPR Nastolan osaston perinteinen jäsenretki, jota allekirjoittanut osaston aktiivin ominaisuudessa oli ensimmäistä kertaa järjestämässä. Tuollaisen matkan järjestäminen ei ole niitä kaikkein helpompia tehtäviä: on varattava linja-auto, kirjoitettava jäsenkirje, vastattava puhelimeen ja varattava liput. Mutta kaikesta huolimatta kesäteatterimatka oli onnistunut, ja matkalaiset tyytyväisiä! :) Mikäli ette ole käyneet vielä kesäteatterissa - kipinkapin sinne!

Eikä tuo Naisten hurmaaja hassumpi ollut - kesäteatteriesitykseksi. Itsekin näytelleenä täytyy sanoa, että loistavaa työtä! Näyttelijät olivat harrastelijoita, mutta jälki hyvää - muutamaan seikkaan huomio kuitenkin kiinnittyi; puheen kuuluvuuteen ja dialogiin. Kesäteatteri on vaativa teatterimuoto jo ympäristönsä kannalta. Vuorosanat tulee melkein huutaa eikä selkä yleisöön päin tulisi puhua.

Itse en kylläkään kesäteatterissa esiintyisi, liian monta näytöstä ja liian vaativa yleisö..;) Lukioaikoina oli helppoa olla mukana eri produktioissa, kun tiesi, ettei meiltä voi paljoa vaatia. Näyttelemisistä jäi hyvät muistot ja paljon ystäviä.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More