maanantaina, heinäkuuta 24, 2006

Hyvää yötä, Helsinki..

Viikon ensimmäinen postaus näin myöhässä, mutta parempi ehkä niin. Terveisiä Helsingistä! Oli pakko käydä pääkaupungissamme hoitamassa muutama asia ja viettämässä kesäistä päivää noin muuten vaan. Ihana kesäkaupunki, voi kun olisi varaa muuttaa sinne kesäksi! Uudet auringonlasitkin tuli hommattua, ale:sta, mistäs muualta. Poikkesin katsomassa myös Tennispalatsissa pyörivää She´s the Man -elokuvaa, josta arvostelu myöhemmin. Vähän porukkaa, päivänäytöksessä - suosittelen lämpimästi! Elokuvasta nauttii enemmän, mitä vähemmän on muita katsojia. Ainoa harmittava puoli on noin vartin ennakkomainokset. Sen ajan mikä menee turhia mainoksia katsellessa voi käyttää paljon hyödyllisemminkin. Mihin, sen saa jokainen päätää itse.

Ystävääni en sen sijaan päässyt valitettavasti tapaamaan, sillä hän oli saapuessani Helsinkiin matkalla kotiin Pohjanmaalle katsomaan sairastunutta isäänsä. Perhe tulee ensin, tietysti - elokuviin ja pubiin pääsee ystävien kanssa myöhemminkin. Kunpa vaan voisin tehdä jotakin hänen hyväkseen.

Matkan Oopperan turistipysäkille (eli linja-autoon ja kotio) kuljin Töölönlahden rannan kautta. Lämmin ja aurinkoinen kesäpäivä oli houkutellut rannalle makaajia kohtalaisesti. En ollut aikoihin nähnyt niin paljon onnellisia ja rentoja ihmisiä, kuin siellä näin. Kuka nojasi puuhun, kuka otti aurinkoa selältään maaten ja kuka käytti aikansa lukemiseen. Olisi tehnyt mieli heittäytyä sekaan, mutta mielialasta ja ajan paljoudesta johtuen jäi toiseen kertaan. Helsinki on hieno kesäkaupunki, olkaa onnelliset - jotka asutte siellä!


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More