tiistaina, huhtikuuta 22, 2008

Takapakkia

Eilinen oli aika kaksijakoinen päivä. Sopimusoikeuden tentti meni..no, meni miten meni, mutta pettymys oli tuo kandin kohtalo. Juttelin asiasta lehtorimme kanssa ja hän ehdotti yllättäen uutta aihetta. Kandin uusi aihepiiri liittyy graduun, joten siitä olisi kuulemma hyötyäkin tulevassa urakassa. Harmittaa kuitenkin tehty työ tuon alkuperäisen aiheen suhteen.

Mutta muuten maanantai oli ok. Kävin sulkapallovastustajani kanssa syömässä Finlaysonin Juveneksella ja Siilinkarilla teellä. Ja ihana ilma oli, kertakaikkiaan! Juttelimme taas koulusta ja elämästä yleensä. Ensi viikolla olisi tarkoitus ottaa taas sulkapallo ohjelmistoon, nyt on viikko mennyt ilman sulan mätkintää.

Tänään oli vuorossa sitten lenkkeilyä - tarkemmin sanottua koirailua (siis koiran ulkoiluttamista). Ystäväni (vuosijuhlien avec) tuli katsomaan omia koiriaan tänne lähelle ja pyysi minua lenkille - niin ja parantamaan maailmaa samalla. Ystäväni uskalsi antaa yhden koirista minulle - siis lenkittämään, olihan nuo kaikki koulutettuja haukkuja. Ihan kivastihan tuo 8-vuotias Kati kulki vierelläni.

EDIT: Kiitos minja korjauksesta..


2 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Vaiko ehkä Siilinkarilla kuitenkin? ;)

Minja kirjoitti...

:) Olepa hyvä vaan. En minä yleensä kauheasti jaksa nipottaa muiden kirjoitusvirheistä, mutta kun kävi naurattamaan, kun oli ihan eri lajin eläimeksi muuttunut yhden kirjaimen virheellä.. :D

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More