sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2008

Koskien kuohuntaa

Sunnuntai kului varsin liikunnallisissa merkeissä. Kävin ns. sunnuntaipyöräilemssä Immilän historialliselle myllyalueelle. Matkaa kertyi N95:n GPS:n mukaan 7,2 km suuntaansa, eli rapiat 15 km. Pituus lienee mitattu linnuntietä, sillä mielestäni tuohon voi laittaa muutaman kilometrin lisää...

Mutta kyllä se oli sen arvoista - kosket kuohuivat villeinä talven jälkeen ja aurinko paistoi (naamaan sai kivasti väriä). Sinne olisi kyllä jäänyt mielellään syömään eväitä - jos niitä olisi tullut mukaan. Eikä tuo matka ollut edes rasittava, vaikka siihen kuului ylä- ja alamäkiä sekä tiukkoja mutkia. Mutta toisinaan pelotti takaatulleiden autojen kova vauhti, hui!

Tänään on erään hyvän ystäväni syntymäpäivä. Lähetin kaunokaiselle jo halipusu-onnittelut ja kortti sekä kukkaset annan ehkä torstaina - kun Helsinkiin olisi tarkoitus eksyä.

En vaan tiedä, mitä ostaisin lahjaksi. Naiselle tuo lahjan ostaminen on vaikeata, etenkin syntymäpäivänä. Kokemusta on ja siitä on opittu. Koru on ehkä hieman, no, huono lahja sen antaman signaalin takia. No, ehkä sitä jotain keksitään. Täytyy paremmalla ajalla etsiä se kirje, josta ystävyytemme on 13 vuotta sitten alkanut ja kehystää se - ehkä jo jouluksi. Päivääkään en vaihtaisi pois.

Hyvää syntymäpäivää, P! Och samma på svenska! ;)

Lailla kesäisen tuulenhenkäyksen tahdon silittää hiuksias
tulla liki, niin liki ja halia sua, rakas
voisin miljoona ruusua syliisi kantaa
tai kultaa ja timantteja lahjaksi antaa
Sillä sinulla on syntymäpäivä, mutta lahjaa ostanut en
suukko poskellesi olkoon sellainen


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More