perjantaina, huhtikuuta 25, 2008

Keväinen viikko

Viikko on ollut kivan keväinen. On ollut suorastaan nautinto kävellä ja fillaroida aurinkolasit silmillä auringon lämmittäessä naamaa mukavasti - t-paidallakin varmaan pärjäisi, mutten minä... Eilen tosin nautinto oli kaukana, kun koirakävely Prinsessan kanssa meni yhteiskuntapoliittiseksi väittelyksi. Maailma on aina epäoikeudenmukainen - jossei yhdelle niin toiselle. Elämä ei ole ollut helppoa, eikä tule olemaan. En tiedä, pitäisi saada itseni lääkäriin ja hammaslääkäriin - olisi elämä edes vähän helpompaa. Toivottavasti ei muutu vakavaksi.

Onneksi tuo sää näyttää ensi viikoksi lämpenevän, lupasivat jopa +19C. Mikä on toisaalta väärin, sillä auringosta nauttimisen sijasta pitäisi olla nauttimatta kandin tekemisestä. Mutta onni yksillä, kevät kaikilla - vai miten se meni?

Suomessa piipahtava Dire Straitsin Mark Knopfler. Hyviä soolobiisejä, kuten tämä.


2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Tykkäsin Dire Straitsista silloin kun oli vielä pelkät lp-levyt; unholaan unohtunut pitkiksi aikaa. Knopflerissa on karismaa, jotain Dylanmaista, vaikkei olekaan niin näkyvästi ollutkaan esillä.. Ja ihan huippukitaristi!Kiva että hänen soolouransa jatkuu.

marko77 kirjoitti...

Kyllähän DS on hyvä (ei kait se vielä hajonnut ole??) ja hieno soolourakin miehellä - harmi, että miehen konsertit jäävät aina väliin..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More