lauantaina, maaliskuuta 29, 2008

Tohtori Nyholm, otaksun..


Mietin pitkään, uskallanko laittaa tuoreen HTT:n sukunimeä otsikoksi. Mutta kun kyseessä on julkinen väitöskirja ja eilen pidettiin julkinen väitöstilaisuus, niin menköön! Ja vielä kun olen niin ylpeä halla-toveristani ja ystävästäni, niin sitä suuremmalla syyllä. Olisin vaan halunnut mennä seuraamaan ko.väitöstilaisuutta, mutta viisituntinen graduseminaari esti. No, onneksi näin hänet kampusalueella seminaarin jälkeen ja pakkohan sitä oli onnitella - kukat tulevat myöhemmin..

Muuten päivä ei mennyt oikein putkeen. Myöhästyin aamulla bussista ja iltapäivällä avaimet jäivät Tampereelle - saan ne vasta tiistaina. Väsyttää. Nukahdin eilen vasta alkuyöstä, valvottuani noin 20 tuntia putkeen. Etenkin gradun tutkimussuunnitelma valvotutti - ja kiireinen ensi viikko, jolloin reissataankin Tampere-Lahti -väliä oikein urakalla. Onneksi perjaintaina on vuosijuhlat, josta oma merkintänsä joskus. Mutta kiva kun on lämmin ja aurinkokin paistaa..


2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Naureskelen tuolle sarjakuvalle... ;-D

marko77 kirjoitti...

Heh, Wagner on äijä! Pingviini on katsos meidän ainejärjestön tunnuseläin - koska olemme pukeutuneet (melkein aina) frakkiin..;)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More