tiistaina, maaliskuuta 25, 2008

Astuminen arkeen..

Äkkiä tuo Pääsiäinen meni. Kouluhommissa ja lepäillessä - liikuntaa unohtamatta. Pari päivää oli ihanteellinen pyöräilyilma, joka oli pakko käyttää hyväksi. Huomenna onkin sitten toinen juttu, kun tulee kova lumipyry - jopa 25cm lisää sitä olisi tulossa. Sitähän tässä kaipaakin, lisää lunta.. Mietin tuossa viikonloppuna jo suksien ottamista varastosta (ja hiihtämistä), kun tuo kevät ei tässä näytä etenevän.

Gradun tutkimussuunnitelma sentään onneksi etenee (tosin hitaasti). Viikon päästä pitää lähettää se koko komeudessaan seminaariryhmälle. Perjantaina pitäisi istua seminaarissa koko päivän, kolme lukua odottaa opponointia. Pelkään jo etukäteen, monen aikaan nukahdan sinne seminaariin - pe-aamuna kun pitää herätä jo ennen viittä ja raahautua Tampereelle. Ennen seminaaria pitäisi ehtiä sulkapalloillakin. Onneksi on enää puoli kuukautta sitäkin "huvia" jäljellä.

Nukkumisesta puheen ollen, minua ärsyttää suunnattomasti se, että aamulla heräilen tavan takaa (enkä saa siis nukuttua putkeen). Ensin ennen kuutta, sitten ennen seitsemää ja lopulta ennen kahdeksaa. No, parempi tuo kuin olisi nukahtamisvaikeuksia - kai..


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa viikkoa sinulle Marko! Paljon aurinkoa ja sillee :)

marko77 kirjoitti...

Kivaa suksilomaa sinulle, Angie! Pysy poissa pahanteosta ja sillee..;) Aurinkoa!

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More