tiistaina, maaliskuuta 11, 2008

Kevättä ilmassa

Aurinkoiset terveiset keväisestä Helsingistä, jossa lämpötila kipusi tänään +7 asteeseen.

Kyllä sen huomasi kaikista ihmisistä, etenkin kaunottarista, että oli ihana ilma. Vaikka alkuperäinen suunnitelma päivän kulusta ei lopulta pitänytkään paikkaansa, oli pääkaupunkireissu ihan ok. Kävin moikkaamassa sen kahden minuutin ajan erästä rakasta ystävääni, jota olisi kyllä kiva nähdä hieman useammin - ehkä ensi viikolla sitten leffaa ja apetta, tiedä häntä. Mietin jälleen pääkaupunkiin muuttamista erittäin vakavalla mielellä. Vuokrataso ja elinkustannukset hirvittävät, mutta eipä tässä vaihtoehtoja ole.

Ennen "lihaa säästämättä - laadusta tinkimättä" Rambo-pläjäystä, tein pienen mini-piknikin Vuosaaren "Aurinkorannalle". Ihana auringonpaiste lämmitti syödessäni eväitä. Tosin toppatakin olisi voinut ottaa pois - etenkin kiiruhtaessani metroon.

Rambo sitten olikin aivan toimintaa koko 6,5 euron edestä. Vaikkei itse leffa päätä huimannut, niin John Rambo oli nimensä veroinen - kyyninen taistelija. Huomenna Tampereelle. Sulkkista ja kandin aiheen saa lopullisesti hyväksyttyä. Pitäisi tosin keskittyä enemmän tuohon graduun.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More