torstaina, maaliskuuta 13, 2008

Peruttuja juttuja

Eilinen päivä ja etenkin sulkapallo-osuus meni kivasti - kun tuohon peliin pääsee sisään ja tarpeeksi pitkään sulkaa mätkii, niin kyllä se siitä. Ihan mukavia palloralleja, jotka välillä naurattivat sekä minua että pelikaveriani. Myös ruokailuhetki oli ihan ok - vaikka kanakastike ei ollut currya nähnytkään, niin hyvää oli! Ensi tiistaina taas mätkimään, ennen tenttiä..

Tänään piti mennä elokuviin ja puhua sydänsuruista erään ystäväni kanssa, mutta siitä nyt ei tullutkaan mitään. Toki olin hieman pettynyt, mutta toisaalta ymmärrän häntä. Juttelimme mesessä vähän aikaa ja hän sanoi, ettei minun kannata olla pahoillaan tuosta lauantaisesta - hän puolestaan oli pahoillaan siitä, että perui leffaillan. Tuntuu, että kumpikin on pahoillaan kaikesta. No, kai tuo ilmoittaa, jos kaipaa tukea. Päivän iloisin uutinen taisi olla se, että broidi saa pitää työnsä. Insinörtti kun on, niin helposti ulkoistettavissa.

Huomenna menen taas kaakaolle (hmm..kaakaota) erään toisen ystäväni kanssa. Pieni hengähdystauko hieman kaikesta tekee hänelle kai hyvää ja minäkin pääsen jälleen tilittämään elämääni - tai siis sen puutetta. Ja hyvä, että on joku ystävä lähitienoolla. Se digisanelinkin pitäisi viimein saada hankittua. Ja se elämä.


1 kommenttia:

marko77 kirjoitti...

Juu, elämä ois kyllä ihan kiva (hyvällä työpaikalla ja paratiisisaarimajoituksella, kiitos). Vaikka Gösta S:n mukaan kaikki on elämää - siis tämäkin.. :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More