torstaina, tammikuuta 10, 2008

Takarivissä

Terveiset Tampereelta! Yliopisto kökötti paikoillaan, odottaen innokkaita opiskelijoita tiedon pariin. Itselläni on ollut hieman kaksijakoinen päivä. Väsyttää aivan mielettömästi, eikä asiaa auttanut aikainen herääminen+neljän tunnin matkustaminen puolentoista tunnin luennon takia. Tuossa ravaamisessa ei ole ollut mitään järkeä enää aikoihin, mutta eipä noita valintojakaan voi enää takaisin vetää. Toisaalta taas oli erittäin miellyttävä nähdä muutamia opiskelutovereita ja saada yksi lämmin halaus eräältä ihanalta ystävältä, jota en ollut nähnyt aikoihin! :) Harmittelen jo etukäteen, että kohta on luovuttava noista(kin) ihmisistä.

Kunnallisoikeuden luennon takarivissä (takariviin, maksoi mitä maksoi) oli hieman levotonta meininkiä, johtuen paitsi olotilasta myös ehkä takarivin ihmisistä. Luennoitsijamme kertoi aika oudon anekdootin eräästä ihmisestä, joka on pitänyt omasta taloudestaan (siis rahataloudestaan) kaksikertaista kirjanpitoa! Siis kuvitelkaa - tavallinen matti meikäläinen kirjaamassa ylös kaikki menonsa ja tulonsa postimerkkiä myöten. Ymmärrän taloudenpidon perheessä tai miksei paritaloudessakin, mutta ihan henkilökohtaisella tasolla. Itse tiedän tasantarkkaan, mihin minun euroni menevät ja mihin eivät - ja kuitteja ei ainakaan näkyville (lompakkoon) auta jättää, tulee vaan paha mieli.

Pitäisi meemitellä, mutta ehkä viikonloppuna. Nyt ei ole siihen virtaa. On kuitenkin syytä onnitella Remu Aaltosta, 60veee tällä päivämäärällä. Paxu huuleen Remu ja baanalle!


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More