keskiviikkona, tammikuuta 30, 2008

Alkuviikko vapaaehtoisesti

Alkuviikko on mennyt vapaaehtoistyön merkeissä - lähinnä paperitöiden parissa. On järjestelty verenluovutustilaisuutta (ja saatu valmiiksi tilaisuuteen liittyvä lehdistötiedote), ensiavun peruskurssia ja väsätty muutama lehtiartikkelikin - nyt vain odotellaan tuon artikkelin "kypsymistä" ennen oikolukua. Ensiapukurssi ja verenluovutustilaisuus etenee mallillaan, toivottavasti saadaan molemmat ns. täyteen.

Pitäisi sitä graduaihettakin miettiä oikein ajan kanssa - päällimmäisenä murheena on tuo alustavan suunnitelman tekeminen. Erään kaverini mielestä tuo suunnitelma on helppo tehdä, koska seminaarin aikana se muotoutuu moneen kertaan. No, tiedä häntä. Viestinnän esseestä ja koko kurssista tuli viimein arvosana: nelonen. Olen ihan tyytyväinen, vaikka parempaan olisin ajan kanssa pystynyt. Mutta ihan ok fiilis.

Tässäpä kaunottarille silmänruokaa - Lauri Tähkää siis. Pauhaava sydän on kiva biisi, kikkailua sanoilla ainakin..


Ei kauneus oo rumuutta kauniimpaa
ruma on kaunis ja kaunis rumaa
Jos ruma on suoraa ja kaunis väärää
kuka kauniin säätää ja ruman määrää





4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MEillä oli tänään verenluovutus töissä ja ensimmäistä kertaa en ollut mukana. En kerta kaikkiaan ehtinyt! Harmittaa ja surettaa, mutta nyt oli tämä tilanne. On hienoa, että olet tuossa tärkeässä toiminnassa mukana. Tosi hienoa!

marko77 kirjoitti...

No, eihän se yksi kerta verenluovutuksessa haittaa..;) Eikä sitä todellakaan aina ehdi, tiedän sen itsekin. :)

Anne kirjoitti...

Ooh, Tähkässä on sitä jotain! ;-D

marko77 kirjoitti...

hih, no kyllä varmaan on..:D

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More