perjantaina, helmikuuta 01, 2008

Ihmeelliset sääolot

Tämän talven sääolot ovat jotain ihan ihmeellistä. Eilen, kuten kuvasta näkyy, ainakin täällä Päijät-Hämeessä oli ihana talvinen ilma - aurinkoa, paljon lunta ja pikkupakkasta. Tänään on ollut aivan jotain muuta: lumimyräkkä, paljon lunta ja muutama salamakin välähti ilta-taivasta vasten. Huomenna on luvassa vielä jotain ainakin muuta: räntää ja pluskelejä. Toivoisin todella kunnon pakkaskelejä. No, vuodet eivät ole veljeksiä.

Tänään tuli herkuteltua Runebergin ihanilla, rommilla kastetuilla tortuilla. Kalliita ovat (kolme euroa kaksi kappaletta), mutta hyviä. Huomenna ja itseasiassa myös tiistaina on luvassa itsetehtyjä laskiaispullia. Vesi tulee jo nyt kielelle. Voi hyvillä mielin polttaa kaloreita lenkkipoluilla ja kohta myös uimahallissa - kuntosalillekin olisi tarkoitus eksytä piiiiiitkän tauon jälkeen.

Huomenna olisi tarkoitus levätä ja sunnuntaina miettiä sitä gradun tutkimussuunnitelmaa. *huokaus*


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä Saimaalla tihuuttaa lunta ja on plussan puolella. Pikkupakkanen olisi ollut tervetullut. Pääasia kuitenkin, että on LUNTA :) Kohta koiravaljakot lähtevät jäälle ajamaan...koirat pääsevät juoksemaan ja vetämään :D Hyvää viikonloppua!!

marko77 kirjoitti...

Hauskaa koiravaljakkoajelua! :) *kade kade* Kyllä se tästä vielä kunnon talveksi muuttuu..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More