tiistaina, joulukuuta 11, 2007

Tötteröö Tampereelta!

Tötteröö Tampereelta! Päivä meni kuin siivillä opiskellessa ja tietysti neljä tuntia edestakaisin matkustaessa. Oli mukava opiskella uutta (RefWorksia tuli testailtua) sekä erityisesti tavata hallatovereita. Ensin glögitortut hallatoimistolla tuttavallisen turinoinnin merkeissä ja sitten jouluruokaa edulliseen 1,75 euron hintaan.

Olin jo unohtunut, kuinka miellyttävää seuraa yliopistolla haahuilee - harmittavasti vaan on jäänyt heidän kanssaan seurustelu vähiin. Ensi vuonna pitänee yrittää edes hieman korjata tilannetta, vaikken asuntoa todennäköisesti vuokraakaan sieltä (siihen ei taida olla varoja, en tiedä). Onneksi "vanhoja" hallatovereita näkee ja heidän edesottamuksistaan on edes hieman selvillä. Tulisi kovempi ikävä, ellen tietäisi heidän olevan kunnossa tuolla "kylmässä" maailmassa..


Eurooppaoikeuden tentti ei nyt aivan mennyt niin kuin piti. Olin kyllä valmistautunut hyvin tenttiin (kertailin vielä Alakuppilassa), mutta sain väärän tenttikysymyspaperin: piti olla eurooppaoikeus 2op, mutta tulikin joku erityiskurssi 3ov. Pah! Pitää huomenna selvittää a) minkä takia en saanut oikeata kysymyspaperia ja b) saanko tuosta tekemästäni tentistä (toki vastasin kysymyksiin, vaikken ollut ko.aiheita edes lukenut) mahdollisesti nuo nopat, vaikken ollut ilmoittautunutkaan tenttiin? Harmittaa, olisi ollut kivempaa kun tuo oppiaine olisi ollut suoritettu - seuraavaa tenttiä pitää odottaa tammikuuhun asti. Vielä kerran pah!


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More