sunnuntaina, joulukuuta 09, 2007

Mukava lauantai

Sateinen ja tuulinen lauantai-päivä meni kivoissa merkeissä, vaikka etenkin sään puolesta motivaatio oli hakusessa. Junamatka Helsinkiin opiskelutovereiden kanssa oli viihtyisä ja sujui nopeasti. Näin Helsingin asemalla samassa zetorissa matkustaneen lukio-aikaisen kaverin, jota en ollut 10 vuoteen nähnyt. Muutaman hetken vaihdoimme kuulumisia ennen kuin molempien piti mennä. Viestinnän luento oli mielenkiintoinen. Lounaalla kävin pitkästä aikaa Annankadun Subwayssa - kana teriyaki on mmm..makoisaa! :) Olo oli kyllä haikea, kun luento aikanaan päättyi. Toisaalta, hyviä muistoja jäi luennoilta (hauskaakin oli) ja ihania ihmisiä tuli tutuiksi.

Luennon jälkeen kävimme muun muassa Stockalla (lauantai-iltapäivisin kannattaa kyllä ko.liikettä välttää, ehdottomasti) ihmettelemässä jouluhyörinää. Itselläni on vielä kortitkin kirjoittamatta - lahjojen hankinnasta puhumattakaan. Kivan päivän kruunasi siiderituopillinen Vltavassa - kaksin kaunihimpi, mutta enempi opiskelutovereita olisi saanut olla.

Junamatka Lahteen oli puhelias - ehkä liiankin minun kohdaltani. Varmaan ikinä en ole puhunut yhtä paljon ja niistä asioista, joista nyt puhuin (esimerkiksi ystävyyssuhteistani yms.). Ehkä minusta on tänä vuonna tullut entistä herkempi ihminen (tarkempi vuosianalyysi sitten myöhemmin).
Nauratti, kun eräs pienessä sievässä ollut henkilö luuli minua ja keskustelukumppaniani aviopariksi. Tänään pitäisi vielä lukea eurooppa-oikeutta - kaikenlaiset neuvostot ja komiteat tulevat korvista ulos. Vielä pitäisi tahkota päähän tulevan perustuslaillisen sopimuksen vaikutusta unionin toimintaan. Kiva.

Loppuun elokuvavinkki ma-illaksi. MTV3 esittää 21.15 Medusan Isku (Bourne Supremacy). Suosittelen.



0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More