lauantaina, joulukuuta 15, 2007

Hengähdystauko


Huh, tästäkin viikosta selvittiin vähin vaurioin. Tiistain tentistä tuli yllättäen hylätty, mutta tenttaattorin mukaan nipin napin. 15. tammikuuta yritetään sitten uudelleen sitä varsinaista eu-oikeuden tenttiä. Viikko kului suurimmalta osin opiskelussa - viestinnän esseetä on valmisteltu ja myös ensi kevään lukujärjestys on työn alla. Lisäksi professorin kanssa pitää vielä yhdestä esseekirjasta neuvotella.

Eilen muutamat toverini saivat maisterin paperit käteensä - onnittelut heille! Ensi vuonna pääsen (toivottavasti) kuuntelemaan erään ystäväni väitöstilaisuutta, kirja on jo esitarkastuksessa. Ja toivottavasti karonkkakin tulee ensimmäistä kertaa tutuksi..

Positiivista on, että sain joulukortit postiin - tosin muutama kortti pitää vielä kirjoittaa. Mietin kyllä muutamien ihmisten kohdalla, viitsiikö korttia laittaa - eihän edes ole oltu missään tekemisissä tänä vuona. Mutta annoin armon käydä oikeudesta. Vein tänäkin vuonna kortit Lahteen, sillä erääseen laatikkoon jätettyihin kortteihin leimataan Jouluseimi-leima. Hieno, eikö? Yritän muutenkin koristella kortteja, jotta mahdollisimman moni saisi yksilöllistä palvelua.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin laitan aina erikoisleimalaatikkoihin, tavallisetkin postit mahdollisuuksien mukaan. Aika harva tosin niihin kiinnittää huomiota (laitan myös erikoismerkit aina), mutta onneksi ainakin yksi varmasti :) Hän on myös se ainoa joka sitten laittaa minullekin päin erikoisempia posteja.. :)
hannah

marko77 kirjoitti...

Eräs ulkomailla (Amsterdamissa tarkemmin ottaen) asuva ystäväni lähettää tänä vuonna pelkästään sähköisiä kortteja. No, se suotakoon mammalle, sillä varmasti on paljon tärkeämpääkin puuhaa kuin korttien laitto. Silti laitoin hänelle pahvisen kortin, sillä hän on sen ansainnut. :) Itse en tule kyllä luopumaan tavallisesta postista, tosin muutamille tipahtaa tänäkin jouluna se sähköinen joulukortti - olosuhteiden pakosta.

Angela kirjoitti...

Mäkin lähetän suurimmän osan postissa. Vain muutamalle menee sähköisesti. Korttien kirjoittelu on ihan kivaa, kunhan sen aloittaisi joskus ajoissa :)

Toivottavasti uusintatentti menee läpi. Tsemppiä siihen ja toivottavasti aikaa jää myös lepoon!

marko77 kirjoitti...

Juu, postikortteja on kiva saada! :) Tänään lähti viimeiset kortit..:D Toivottavasti aikaa jää lorvailuun - pitäisi graduaihettakin vääntää "lopulliseen" muotoonsa..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More