keskiviikkona, joulukuuta 19, 2007

Kiukku

Kiukuttaa taas tuo liittymä, siis Sonera. Eräs kaverini soitteli perään, että olenko saanut hänen tekstiviestejään? No en ollut.. Tuollaisia kommunikaatiovaikeuksia on ollut aiemminkin. Laitoin asiakaspalveluun palautetta liittymästä, mutten ole vielä saanut vastausta. Täytynee huomenna poiketa Soneran huollossa, jos vaikka osaavat tehdä jotain..

Tänään oli jo jouluntuntua siinä mielessä, että pipareita pääsi maistelemaan. Oli sydämenmuotoisia ja enkeleitä ja..Ihan joka pellistä en viitsinyt "koemaistaa". Hyviä olivat ja maistuvat varmaan ensi viikollakin. Lisäksi joulukinkku käveli kaupasta kotiin ja kuusikin on kököttänyt parvekkeella jo jonkin aikaa. Ehkä se tästä, vaikkakin ilman lunta. Huomenna taas viestinnän esseen kimppuun, yritän muutaman tunnin sitä aina vääntää..

Enrique Iglesias on tehnyt hienon kappaleen (Tired of being sorry). En tiedä, liittyykö omaan elämään - ehkä..



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi mukavaa joulua sullekin! Halpalipuilla mennään Roomaan, kun syksyllä äkkäsin Hulluilta päiviltä. Jännittää. Saa nähdä, millainen kaupunki on kyseessä.

marko77 kirjoitti...

On kuulemma ihana kaupunki, monet ystävistäni ovat käyneet siellä ja rakastuneet paikkaan! :) Toivottavasti ilmat ovat siedettävät..:)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More