maanantaina, lokakuuta 08, 2007

Sateinen päivä

Tänään on koko päivän satanut vettä - taas kerran. Kauan sitä heleätä syyssäätä kestikin. Loppuviikosta tulee kuulemma jo räntää. Talviko tekee tuloaan? Kaivoin paksumpaa takkia ja kai tuo pipokin olisi hyvä olla päässä. Hämmästyin, kun takki vaikutti isolta - joko minä olen kutistunut tai takki on kasvanut. Kai se kesä on sitten mennyt. Mitään siitä ei oikeastaan jäänyt käteen. Ehkä odotukset olivat liian suuret, kuka tietää?

Laitoin syntymäpäiväkortin eräälle ystävälleni, toivottavasti posti kuljettaa sen huomiseksi perille. Saa nähdä, milloin näemme seuraavan kerran - edellisistäkin syntymäpäivistä on viinilasillinen juomatta. Olisi ehkä pitänyt ostaa jotain pientä - mutta mitä Prinsessalle osaisi oikein ostaa? Välillä tuntuu, että hän(kin) tarvitsisi hyvää itsetuntoa. Valitettavasti sitä ei voi rahalla ostaa. Eilen laitoin nimipäiväonnitellut eräälle toiselle ystävälleni. Häntä(kin) olisi mukava nähdä - itseasiassa hän tiedusteli, milloin tulen Helsinkiin. Ensi kuussa olisi kuulemma paremmin aikaa nähdä - se toinen kesäloma. Saa nyt nähdä.

Kotipaikkakunnallani tapahtui tänään kaksi kuolonkolaria. Molemmissa onnettomuuksissa huono sää oli osittaisena syynä. Murheellisia tapahtumia. Täällä on muutama tieosuus, joka olisi pitänyt ottaa tarkempaan syyniin jo aikaa sitten. Ehkä nyt otetaan.

James Blunt - You're Beautiful (laulun tilanteessa olen ollut monesti - ei siitä sen enempää)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Prinsessalle voi ostaa esimerkiksi shampanjapullon, kauniin suklaarasian, ruusuja tai parfyymiä. Tai sitten hänet voi viedä syömään tai leivoskahville.

t. keksi

marko77 kirjoitti...

No, ehkä syömään sitten kun nähdään - jos nähdään..ihan vaan ystävälle shampanjat sun muut ovat ehkä ylimitoittettuja..;)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More