sunnuntaina, lokakuuta 07, 2007

Sytytä kynttilä Anna Politkovskajalle su 7.10. klo 17

Anna Politkovskajan, venäläisen toimittajan ja ihmisoikeuksien puolustajan murhasta tulee tällä viikolla kuluneeksi tasan vuosi. Politkovskaja paljasti ihmisoikeusloukkauksia eri puolilla Venäjää. Hänet murhattiin Moskovassa asuntonsa ulkopuolella 7. lokakuuta 2006. Ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin käsityksen mukaan Venäjä on toistaiseksi ollut innoton saattamaan Politkovkajan murhauttaneet oikeuden eteen.

Amnestyn Suomen osasto kutsuu sytyttämään kynttilöitä Anna Politkovskajan muistoksi - sekä tueksi muille ihmisoikeusaktivisteille.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, oli ihan mukava piipahtaa taas välillä Blogimiitissä. Yritän katsoa, jos ehtisin käydä Tehtaankadulla illalla. Tai sitten ainakin sytytän kynttilän kotona.

Anonyymi kirjoitti...

Etkö tiennyt syksyn suurimmasta miitistä? Mä lueskelin Facebookista asiasta ja kyllä tuolla blogimiitit-sivulla yleensä näistä tapaamisista tiedotetaan (http://blogimiitit.blogspot.com/)

Mä en tiedä oman miittini kohtaloa. En ole oikeastaan ehtinyt edes ajatella asiaa, kun on onneksi piisannut töitä. Mutta pidän mielessä.

marko77 kirjoitti...

Kiitos kommentista ja kynttilän mahdollisesta sytyttämisestä! :) Facebookia en käytä - ainakaan vielä. Ei energia riitä moneen virtuaalipaikkaan. Jaksamista ja muistahan lepäillä.

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More