perjantaina, lokakuuta 19, 2007

Lost

Moro Mansesta! Yli 16 tuntia valvomista takana - nyt onneksi kotona ja nukkumaan menossa. Ihan ok päivä - monta tuttua tuli halattua ja useita vierasta käteltyä. Kiva päätös menneelle viikolle - koko viikon tuntui siltä, että olisi jotenkin hukassa.

Aamupäivällä oli kokoustekniikka ja neuvottelutaidon viimeinen luento. Mukava lopetus, jäi kyllä positiivinen fiilis kurssista - ryhmähenkikin loppua kohti parani.
Iltapäivällä oli juhlan vuoro - juhlimme siis Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin 70-vuotista taivalta. Tuli testautta eilen ostamani Batistinin pikkutakki ja kauluspaita solmioineen - halvalla sain molemmat. Ensimmäistä kertaa aikoihin käytin siis solmiota. Olo oli aika virallinen, mihin en ole oikein epävirallisena henkilönä tottunut. Olisi kyllä syytä tottua, tulevassa ammatissa kun on "pukupakko" - tai tiedä häntä..

Ensin Raatihuoneella pormestarin vastaanotto, jossa tarjolla viintä ja pientä suolaista. On se vaan hieno paikka, kannattaa käydä tutustumassa. Sitten vuorossa "Hädän hetkellä" -seminaari, jossa puhujina kansainvälisen avun päällikkö Kalle Löövi ja puhemies Sauli Niinistö. Pienimuotoiset esitelmät painottuivat vuoden 2004 tsunamiin. Löövin kuvat ja Niinistön henkilökohtainen kertomus pelastumisestaan kyllä vakavoittivat juhlaväen mielen. Kyllä tuo Sale on aika karismaattinen, täytyy myöntää ja varmasti tsunamikokemukset muuttivat miehen - ja miksei meidän kaikkien maailmankuvaa. Muu juhlaväki jatkoi iltaansa Siperiassa, itse jatkoin matkaa kohti kotia - express bussilla tietenkin, se on siististi cool!

Peruutin flunssaisena maakuntajoukkojen testaustilaisuuden. Ei oikein natsaa mennä toipilaana juoksemaan Cooperia. Isänmaan puolesta olen vannonut kuolla, mutten kyllä testitilanteessa. Myöhemmin, todennäköisesti keväällä on uusi yritys.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau sulla on ollut kivaa! Ja olet nähnyt Salenkin :D eikös olekin hurmaava? Mutta toipumisia sulle ja kiva kun sulla oli kivaa :D

marko77 kirjoitti...

Sauli oli joo aika hurmaava! :D Yllättävän rauhallinen ja asiallinen - eikä turhia puhele. Jonkin verran mielipide hänestä muuttui, ehdottomasti! Kyllä kivaa on joskus oltava, opiskelijallakin..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More