perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Korista kentällä

Tänään on jälleen ollut hellepäivä. Kävin yksinään heittelemässä tunnin verran koripalloa läheisellä koulun kentällä. Ensimmäistä kertaa kesässä (tai oikeastaan aikoihin) riisuin paidan päältäni, muuten olisi tullut jo liian kuuma. Ja rusketustakin saa muuallekin kuin käsiin ja jalkoihin!

En mielelläni esiinny paidattomana, varsinkaan kun kunnon vatsalihakset puuttuvat (niitä työstetään kyllä). Ihan kivasti varsinkin kakkoset menivät sisään. Jos joku haluaa ottaa one-on-onen, niin haasteita otetaan vastaan.

Tänään sain sovittua ainakin yhden kunnallisoikeuden esseen ja katselin myös viestinnän oppihistoria-jakson kirjoja, jotka todennäköisesti pitää ostaa. Ainakin yhden kirjan tosin saisi kirjastosta, pitää vielä harkita. Voihan ne kirjat sitten onnistuneen tentin jälkeen kaupata jollekin toiselle kirjoja kaipaavalle.

Juttelin myös Prinsessan kanssa mesessä iltapäivästä. Kovin kiireinen tuntuu olevan siellä Itä-Suomessa. Mutta niin tuntuvat olevan muut ystäväni. Mikäli olette huomenna Helsingin suunnalla, niin käykää ihmeessä Suomenlinnassa kurkistamassa Avun Maailmaan. Kenttäsairaalat sun muut ovat kaiken kansan nähtävillä. Saatte myös kysyä kansainvälisestä avustustyöstä Punaisen Ristin delegaateilta.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More