torstaina, kesäkuuta 07, 2007

Epäröintiä

Eilinen lämpömittari pysähtyi sitten +28C asteeseen. Kävin ruoan jälkeen lenkillä ja loppuilta meni kattotuulettimen alla televisiota katsellen. Tänään en lähtenyt Helsinkiin, vaikka suunnitelmissa oli. Katsoin aamulla sääennusteita ja totesin, että sielläpäin on kuumempaa kuin täällä - ei kiitos! Ajattelin ensi viikon alussa pyörähtää, voisi vaikka yöksi jäädä.

Laitoin muutama päivä sitten työhakemuksen vetämään - ensimmäistä kertaa sähköpostin välityksellä.
Mielelläni kyllä lähetän hakemukset perinteistä postia käyttäen, siten koko hakuun tulee henkilökohtainen ote. Muutaman päivän mietin, kannattaako lähettää ollenkaan. Saa nähdä, mitä tuosta tulee. En tosin odota liikoja.

Juttelin Prinsessan kanssa mesessä muutaman tovin (illalla piti jutella lisää, mutta ei niin ei). Raukka on antibioottikuurilla Meksikon-matkan jäljiltä. Toivottavasti hän paranee, Lahden sataman terassit ovat odottaneet jo pari vuotta. Kolmisen kuukautta sitten viimeksi näimme, omat kiireensä kullakin. Erästä ystävääni en ole nähnyt kahdeksaan kuukauteen ja taekwondolaista kuuteen vuoteen. Mutta kuka niitä laskee?

Teemu voitti vihdoinkin Stanley Cupin, onnittelut USA:n länsirannikolle! Unelmat toteutuvat joskus, useimmiten ei. Hyvä suomalaiselle kiekkoilulle, että Teemun unelmasta tuli totta. One day the sun will shine on you..


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän s-postitse on kätevää lähettää työhakemukset ym. asiakirjat. Nykyään kaikki haluavat kai paperitonta maailmaa :D Jos joku vielä lähettäisi perinteisen yksityiskirjeen, olisi se mahtavaa. On siinä vaan erilainen fiilis. Onneksi kortteja sentään vielä lähetellään. Onnea työnhakuun :)

marko77 kirjoitti...

Ihan kokeilumielellä hain tuota paikkaa, kun opinnot on vielä (loppu)vaiheessa. Gradua tehdessä voisi jotain muutakin tehdä..:D Tai sitten ei..

Tuohon paperittomaan maailmaan on niin vielä pitkä aika - kyllähän työnantajakin varmaan tulostaa hakemuksen/todistukset sun muut.

Kirje olisi kyllä kiva kirjoittaa, liian pitkä aika siitä, kun viimeksi on tullut oikea kirje lähetettyä..

Anonyymi kirjoitti...

Mä kirjoitin kirjeen muistaakseni n. vuosi sitten. Väänsin sitä tosi kauan... :D Kirjoittaminen ja käsialan jalostaminen olisi paikallaan. Pitää ostaa sellaiset hienot kirjoitusvälineet (mustekynä ja mustepullo). Niitä myytiin Venetsiassa joka kadun kulmassa. Nyt harmittaa, että en ostanut!

marko77 kirjoitti...

Pitäisiköhän jollekin kirjoittaa, hmm..;) En varmaan osaisi kirjoittaa mustekynällä silleen hienosti - tai mistä sitä tietää..:)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More