sunnuntaina, kesäkuuta 10, 2007

Rauhallinen viikonloppu

Perjantain korissession tuloksena niska punottaa vieläkin, olisi pitänyt rasvata. Onneksi ei sentään palanut. Olisi pitänyt arvata, että ensimmäiset säteet kalpeaan vartaloon tuottaa punotusta. Mutta vahingosta viisastuin, toivottavasti. Lauantaina ostin pitkästä aikaa Iltasanomat. Oli aivan pakko, sillä sen Plus-liitteesä oli juttu Mattilan sisaruksista eli iskelmän ihmenelosista. Sisarusten yhteiskeikankin missasin, olisi ollut vielä aika likeellä (Espoossa). Niin ja äänestin Annea, vaikka kyllä kaikki siskokset ovat ihan nättejä - äidinsä tyttäriä.

Tänään on jälleen ollut rento päivä. Olin jälleen katupartiossa, kotiuduin sunnuntain puolella puoli yhden maissa. Sen takia hieman väsyttikin. Ihan rauhallista meininkiä, vaikka helteistä oli. Alkava viikko näyttää sateiselta, itseasiassa nyt jo hieman ripottelee vettä. Tiistaiksi luvattiin ukkosta, vaikka uskon, että jo ensi yönä rätisee.



4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katupartiossa? Eli mitä se tarkoittaa? Onko se sellaista vapaaehtoisauttamista? TOivottavasti ei muuten ukkosta torstaina! Meillä on kesäjuhla Seurasaaressa silloin. Juu, tilaan kauniin sään torstaiksi!

marko77 kirjoitti...

Jep, katupartio on tuolla kulmilla pyörimistä, nuorten auttamista (tarvittaessa) ja heidän kanssaan juttelemista. Ihan vapaaehtoishommaa..

Heh, torstaina olisi parempi olla kyllä hyvä ilma - pitäisi suunnistaa sinne Helsinkiin. Kyllähän tuo sääennuste näytti ihan kivaa ilmaa, vaikkei hellettä tulekaan..

Anonyymi kirjoitti...

Wau. Nostan sinulle hattua! Hienoa tehdä vapaaehtoisesti työtä nuorison hyväksi. Olen sitä mieltä, että nykynuoriso on ihan jees. En kylläkään näe niin kauhean usein sitä villeintä menoa, sillä oma juhliminen vähenee ja vähenee koko ajan iän myötä. Ei katsos enää oikein jaksa hillua ;) Mutta teet todella hienoa työtä. Ja tervetuloa Helsinki-cityyn :D

marko77 kirjoitti...

No, tämä on minun vaatimaton osuuteni matkalla parempaan maailmaan. Onhan nykynuoriso ihan jees, mutta joukkoon mahtuu niitä "valopäitäkin". Helsinki on ihan mukava paikka kesällä, pitäisi viettää aikaa enempikin siellä..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More