tiistaina, kesäkuuta 12, 2007

Ihan ok päivä

Tänään oli ihan ok päivä. Ulkoilin ja valmistelin esseen kirjoittamista - enää yksi kirja uupuu ja sitten voin aloittaa lukemista/kirjoittamisen. Tein jo ensimmäisen version esseen pääotsikoista, kuten tapanani on ollut. Herkuttelin myös Classicin korvapuustijäätelöllä, nami nami..

Ensi yönä voin nukkua yöni rauhallisesti. Tietäen ainakin, että eräs ystäväni on kunnossa. En ollut viikkoon kuullut hänestä, enkä ihme - hänellä on muutakin ajateltavaa. Hänen lähisukulaisensa on huonossa kunnossa ja niinpä hän yrittää viettää mahdollisimman paljon aikaa Pohjois-Karjalassa. Niin pitääkin, perhe ja suku ennen kaikkea. Onneksi hän tietää, että olen tukena ja turvana tarvittaessa - kuten toki kaikille ystävilleni kaikkialla.

Varasin tänään leffalipun torstain Superpäiville Tennispalatsiin. Ajattelin vilkaista tuon "Mr Bean lomailee" (vaikken erityisemmin Beanista pidä). Tällä hetkellä olen ainoa, joka kyseiseen näytökseen menee! Hih, oma näytös, wau! Toinen elokuva, mikä pitää nähdä, on Die Hard 4.0. Bruce Willis on aina kuulunut suosikkinäyttelijöihini.

Viikonloppuna VH1-Classic tarjosi loistavaa kasaripoppia:
One Night In Bangkok - Murray Head.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiitoksia tästä karmivan ihanasta kasaripläjäyksestä. Sain siitä idean, että voisin järkätä seuraavan blogimiitin vaikkapa ysäri- ja kasariteemahengessä. Mulla on vhs:llä aika kattava kokoelma järisyttävistä ysärivideoista ja jos jostain saisi vielä näitä kasariketkutuksia.

marko77 kirjoitti...

Ole hyvä vaan! Hienoa, että joku muukin on kasarifani - nämä nykyrenkutukset ottaa välillä kaaliin. Hyvä idea, ois jotain kunnon teemaakin blogimiitissä! :) Voin kaivella myös kasariketkutuksia. Tässä lisää kasarimuistoja (Captain of her heart) :D
http://www.youtube.com/watch?v=lBlx1JffMQ4

Anonyymi kirjoitti...

korvapuustin makusta jäätelöä. oh.
olikohan toi ees hyvvää ;) heh.

lauuura

marko77 kirjoitti...

No, hieman pettynyt sen makuun kyllä olin..:S Ei edes maistunut äidin korvapuusteilta, höh..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More