perjantaina, kesäkuuta 15, 2007

Satoihan eilenkin..

..vai satoiko? Ainakin Helsingissä satoi, kun piipahdin torstai-iltapäivällä. Turistit eivät ilmasta nauttineet, enkä minä (en älynnyt ottaa sateenvarjoakaan mukaan). Tarkoitus oli katsastaa leffa ja käydä kirjastossa - tyydyin lopulta jälkimmäiseen.

Opin
tuoreimman Tiede-lehden avustuksella paljon hyttysistä, pilvistä ja tulevaisuuden ehkäisyvälineistä (suihkekondomi - kaikkea ne keksivät). Nappasin myös muutaman kirjan mukaani ennen astumistani puoli neljän zetoriin. Ystäviäni en harmikseni tavannut, uusi yritys tulevana sunnuntaina; tarkoitus olisi jälleen pelailla korista ja parantaa maailmaa.

Eilen kilahti Iskelmän parhaita radiohittejä postiluukusta. Kyseinen lätty on listaäänestyspalkinto (johon liittyi tuo nolo tilanne pari päivää sitten). Ja kyllä, äänestin Mattilan likkaa ykköseksi, ihana rallatus tämä hänen uusin sinkku. Niin ja Anna Erikssonia äänestin toiseksi - muita en sitten muistakaan. Radioon pääseminen on hieno juttu, kunhan vaan siihen saisi varautuakin. No, ei siitä sen enempää. Olisin tosin mielelläni lähtenyt Malagaan, mutta kiva tämä levykin on - kiitokset vaan Tampereelle.

Tänään aika harmaa ja kolea päivä. Silti pitäisi käydä fillarilenkki tekemässä.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä luen myös joskus noita tiede-lehtiä. Niissä on tosi mielenkiintoisia juttuja. Suihkutettava kondomi kuulostaa hmm edistykselliseltä :)

Minä ajattelin tänään mennä leffaan. Kirjastossakin pitäisi käydä, mutta mulla on edelleen se yksi kirja totaalisesti kadoksissa ks. eräs postaukseni: http://leidi.vuodatus.net/blog/372289

Kummallista miten jokin asia voi hävitä totaalisesti! Mukavaa viikonloppua Marko!

marko77 kirjoitti...

Tilaisin kyllä tuon Tiede-lehden, ellei olisi niin kallis tuo vuosikerta..:( Minulla on ollut kirjaston kirjoja häviksissä, mutta onneksi ovat löytyneet..*koputtaa puuta* Tosin muutama tärkeä muu esine on edelleen häviksissä..

Minkäs elokuvan aiot katsoa? Itselleni jäi tuo Plussapäivän leffa väliin. Vaikka olenkin tottunut yksin menemään elokuviin, niin kyllä sitä kaverin kanssa mielellään katsoisi.

Antoisaa elokuvahetkeä ja muikeaa viikonloppua! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jännä juttu, mä käyn nykyään aika usein yksin elokuvissa. En tiedä, mutta se on tuntunut ihan hyvältä. Capote ja Brokeback Mountain esmes olivat sellaisia leffoja, että ne oli jotenkin yksinkatseltavaksi sopivia :)

Menen katsomaan ehkä George Clooneyta ;) eli Ocean´s 13:ä. Se vähän kiinnostaisi. Myös Piaf-elokuva voisi olla ihana. Tai sitten The Queen. Siinä onkin taas valinnanvaraa.

marko77 kirjoitti...

Yksin olen käynyt katsomassa sellaisia romanttisia tekeleitä kuin The Holiday ja Paholainen pukeutuu Pradaan (tosin olen nähnyt sen myös erään kaverin kanssa, eli kahteen kertaan). Ei tyypillisiä "miesten" elokuvia, mutta ihan katsottavia! ;) Niin ja Volver ja She´s the man tuli katsottua yksinään.

The Queen ja Piaf kyllä kiinnostaisi nähdä..;)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More